Serie Nieuw Oud

13 oktober 2023

Serie Nieuw Oud

In samenwerking met Noordkop Centraal heeft Samen gewerkt aan een serie over het veranderende ouder worden in onze regio. De serie bestaat uit meer dan 10 afleveringen waarin in iedere aflevering een ander facet van ouder worden verkend wordt.

 

Aan het woord komt onder andere Tanja Ineke, voorzitter Raad van Bestuur van Samen, over waarom we niet, net als vroeger, zorgeloos oud kunnen worden. Daarnaast komen onder andere het Mantelzorgcentrum, Wonen Plus Welzijn, de ouderenbonden, een huisarts en Wooncompagnie aan het woord tijdens de afleveringen. Met deze reeks willen we een diepere bewustwording te creëren binnen onze samenleving over de transformatie van de ouderenzorg.

 

We willen jullie van harte uitnodigen om te kijken! Klik hier om de afleveringen te bekijken.

Meer nieuws

14 mei 2024
Fietslessen gaan weer van start!

Fietsen is niet alleen een manier van transport, maar het geeft ook een hoop plezier en vrijheid. Echter kan het voor velen ook een bron van angst en onzekerheid zijn, waardoor een hoop plezier en...

Lees het hele bericht
11 april 2024
De Bron 25 jaar!

Afgelopen dinsdag, 9 april, was het groot feest bij locatie De Bron in Schagen! De Bron bestaat dit jaar namelijk 25 jaar.

Lees het hele bericht
25 maart 2024
Kom langs bij de vernieuwde fitnesszaal van Samen fitness

De fitnesszaal van Samen Fitness is geheel vernieuwd! De zaal beschikt nu over de modernste fitnessapparaten die gemakkelijk en veilig in te stellen zijn. Dit wordt gevierd tijdens een feestelijke...

Lees het hele bericht