Wonen bij Samen

Samen biedt diverse woonmogelijkheden wanneer u niet meer thuis kunt wonen vanwege uw zorgvraag of aandoening. Samen heeft diverse locaties waar u kunt wonen met de gewenste zorg- en ondersteuning.


Woont u in de gemeenten Schagen of Hollands Kroon? Wij ook!

Onze locaties liggen verspreid over de gemeenten Schagen en Hollands Kroon. Als u ook in één van deze gemeenten woont, is er altijd wel een locatie van Samen bij u in de buurt. Afhankelijk van de zorgvraag die u heeft, kunnen we samen met u bepalen welke locatie het beste bij u past.

Woonvormen

Binnen Samen hebben we diverse woonvormen afhankelijk van uw zorgvraag.

Lees meer

Visie op wonen en welzijn

Binnen Samen bieden wij onze bewoners een omgeving die zoveel mogelijk aansluit bij zijn of haar wensen en zorgbehoeften. Wij willen de overgang naar wonen bij Samen zo gemakkelijk mogelijk laten verlopen en iedereen die bij ons komt wonen een zo prettig mogelijk leven laten leiden.

Lees meer

Onze locaties

Binnen de gemeenten Schagen en Hollands Kroon hebben wij diverse locaties. Iedere locatie heeft zijn eigen kenmerken, zo is er altijd een locatie die bij u past.

Onze locaties

Ziektebeelden

Heeft u een diagnose gekregen van uw arts? Of tobt u al langer met uw gezondheid? Misschien kan Samen u helpen.

Lees meer

Contact


Wilt u meer informatie over wonen bij Samen? Neem dan contact met ons op via de onderstaande gegevens."*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.