Specialismen

Heeft u een diagnose gekregen van uw arts? Of tobt u al langer met uw gezondheid? Misschien kan Samen u helpen.

Samen met de kennis en expertise van onze zorgprofessionals staat u sterk. Hieronder staan de meest voorkomende ziektebeelden waar Samen bij kan ondersteunen.


COPD

COPD is een verzamelnaam voor chronische bronchitis en longemfyseem. Als u (ernstig) COPD heeft, merkt u dat u regelmatig ademtekort heeft of weinig energie.

Meer informatie

CVA - Beroerte

CVA staat voor cerebro vasculair accident, beter bekend als een beroerte.

Meer informatie

Dementie

Dementie is een verzamelnaam voor ruim vijftig ziektes. De meest voorkomende vorm van dementie is de ziekte van Alzheimer.

Meer informatie

Ziekte van Parkinson

Als u moet leven met de ziekte van Parkinson, dan reageert uw lichaam – uw belangrijkste instrument – soms ineens niet meer zoals u gewend bent.

Meer informatie

Palliatieve en terminale zorg

Sterven hoort, net als geboren worden, bij het leven. Het verdriet dat hierbij komt kijken, kunnen wij niet wegnemen, wel een deel van de zorg.

Meer informatie

Wondzorg

De wondverpleegkundigen van Samen zijn gespecialiseerd in allerlei vragen rondom wondzorg.

Wondzorg

Astma

Astma kan veel klachten veroorzaken zoals benauwdheid, piepend ademen, kortademig zijn, gebrek aan energie en moeilijk ademen bij een astma-aanval.

Meer informatie

Revalidatie na covid

Als u erg ziek bent geweest door het coronavirus (covid), kost het tijd om te herstellen. Na genezing kunt u te maken krijgen met complexe klachten.

Meer informatie

Trauma revalidatie

Bij Revalidatie- & Behandelcentrum Samen kunt u revalideren bij uiteenlopende trauma’s. Trauma’s kunnen uiteenlopende letsels.

Meer informatie

Orthopedische ingrepen

Revalidatie na een orthopedische ingreep kan cruciaal zijn voor optimaal herstel na een medische ingreep aan uw spieren, botten of gewrichten.

Meer informatie