Over Samen

Wij zijn Samen, úw partner bij het ouder worden in de gemeenten Schagen en Hollands Kroon. U kunt bij ons terecht voor thuiszorg, langdurige zorg, revalidatie & behandeling, welzijnsdiensten en dagactiviteiten.

Met negen thuiszorgteams, tien woonzorglocaties en een gespecialiseerd revalidatiecentrum, is er altijd een locatie van Samen dichtbij.


Wanneer we actief en oprecht verbinden, dan gebeurt er iets heel bijzonders. Dat is waar Samen voor staat: Samen meer kunnen.

Wanneer kiest u voor Samen?

Wij zijn er voor u als:

  • Het thuis wat minder makkelijk gaat en u extra hulp nodig heeft.
  • U niet meer thuis kunt wonen vanwege de zorg die u nodig heeft.
  • U het allemaal niet meer zo goed weet.
  • U het allemaal nog prima weet, maar uw lichaam niet zo goed meer wil.

Samen met u en uw naasten zoeken we naar een oplossing. We helpen u uw kwaliteit van leven zoveel mogelijk te behouden, of soms zelfs te verbeteren. Dat kan door te verhuizen naar één van onze locaties, maar in veel gevallen kunt u ook gewoon thuis blijven wonen. In uw eigen vertrouwde omgeving. Dan helpen wij u met thuiszorg of met een behandeling of therapie. Net waar u behoefte aan heeft.

Zijn wie je bent
Samen is op weg naar de certificering voor de “Roze Loper”. De Roze Loper is het certificaat voor woonzorg-, thuiszorg- en welzijnsinstellingen die aandacht besteden aan seksuele en genderdiversiteit bij cliënten, bezoekers en zorgprofessionals. Samen vindt het belangrijk om een veilige woon- en werkomgeving te zijn voor een ieder. “Zijn wie je bent” staat hoog in het vaandel. Tolerantie, respect, inclusie en openheid gelden als vaste waarden.

Onze Missie/Visie

Samen is úw partner bij het ouder worden. Als geen ander zijn wij lokaal verankerd. Wij willen voor zoveel mogelijk mensen in onze regio zorgen dat in hun behoefte aan noodzakelijk professionele zorg wordt voorzien,  waarbij:

  • we ons actief inzetten en de handen uit de mouwen steken
  • we steeds weer de verbinding zoeken door open te staan naar de ander
  • we oprechte aandacht geven, die uit ons hart komt.