Particuliere zorg op maat

Het kan ook zijn, dat u al een zorgindicatie heeft.  Dit kan een zorgindicatie zijn vanuit de Wlz (Wet langdurige zorg). Vanuit de Wmo (Wet maatschappelijke ondersteuning), via de gemeente. Of vanuit de Zorgverzekeringswet (Zww ), als u een beschikking heeft voor wijkverpleegkundige hulp. Als u vanuit deze wetten recht op zorg heeft, kunt u de particuliere zorg inkopen via uw persoonsgebonden budget (pgb). Een persoonsgebonden budget (pgb) is een bedrag waarmee u zelf zorg en ondersteuning kunt inkopen. U bepaalt zelf hoe, wanneer en van welke aanbieder u de hulp en ondersteuning wilt ontvangen. Als u nog geen persoonsgebonden budget heeft, kan het Bemiddelingsbureau u daarbij adviseren.

Heeft u inderdaad al een indicatie voor zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz)? Dan betaalt u een eigen bijdrage, ook als u de zorg thuis ontvangt. De hoogte van uw eigen bijdrage hangt af van uw inkomen. Het CAK berekent uw eigen bijdrage met gegevens van de Belastingdienst. Op de website van het CAK vindt u een rekenhulp. Daarmee kunt u inschatten hoe hoog uw eigen bijdrage is, ook als u een persoonsgebonden budget heeft.


Particuliere zorg thuis

Thuiszorg Samen biedt u een uitgebreid aanbod aan diensten aan huis. Bijvoorbeeld wanneer u thuis wilt blijven wonen met een chronische ziekte, wacht op een operatie of hulp nodig heeft bij dagelijkse handelingen. Met zorg op maat passen we ons aan naar het leven dat u gewend bent te leiden en weten wij dat het iedere situatie vraagt om een eigen aanpak en specifieke kennis van zaken.

Voor meer informatie over de diensten die wij u in uw thuissituatie aan kunnen aanbieden klikt u op de betreffende knoppen hieronder:

Verpleging en verzorging

Meer informatie

Persoonsalarmering

Meer informatie

Dagactiviteiten

Meer informatie

Maaltijdservice

Meer informatie

Contact


Wilt u meer informatie over particuliere zorg en PGB? Neem dan contact met ons op via de onderstaande gegevens.Bemiddelingsbureau Zorg en Wonen


"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.