Contact

Hier vindt u de belangrijkste contactgegevens op een rijtje. Komt u er niet uit of wilt u direct iemand spreken? Neem dan contact op met het Samen Contact Centrum, zij zijn uw eerste aanspreekpunt en helpen u graag verder.

Het Samen Contact Centrum is van maandag t/m vrijdag van 8:00 – 17:30 uur bereikbaar via 088 – 619 4000.


Contact met Samen

Wonen en Zorg

Wij begrijpen dat zorg regelen ingewikkeld kan zijn. Neem voor al uw vragen over het regelen van wonen met zorg bij Samen contact op met onze experts van het Bemiddelingsbureau Zorg & Wonen:

Bel: 088 – 619 4100 (maandag t/m vrijdag 8:00 – 17:00 uur)
Of mail naar zorgbemiddeling@wzgsamen.nl.

Thuiszorg

Heeft u algemene vragen of wilt u thuiszorg aanvragen? Neem dan contact op met onze experts van het Bemiddelingsbureau Zorg & Wonen:
Bel: 088 – 619 4100 (maandag t/m vrijdag 8:00 – 17:00 uur)
Of mail naar zorgbemiddeling@wzgsamen.nl.

Een wijkverpleegkundige komt bij u thuis om samen met u uw zorgvraag te bespreken. We stemmen af waar u ondersteuning bij nodig heeft, wat u zelf nog kunt of waar uw mantelzorger bij kan ondersteunen.

Heeft u specifiek vragen voor één van onze thuiszorgteams, dan kunt u ook direct contact opnemen met de wijkverpleegkundige. Klik hier voor het overzicht met alle thuiszorgteams.

Revalidatie & Behandelcentrum Samen

Wilt u meer weten over revalideren en behandeling bij Samen? Neem dan contact op met onze experts van het Bemiddelingsbureau Zorg & Wonen:

Bel: 088 – 619 4100 (maandag t/m vrijdag 8:00 – 17:00 uur)
Of mail naar zorgbemiddeling@wzgsamen.nl.

Contact met een locatie

Wilt u direct contact met één van onze (zorg)medewerkers op locatie, neem dan rechtstreeks contact op. Hier vindt u de contactgegevens en informatie per locatie.

Komt u er niet uit of wilt u direct iemand spreken? Neem dan contact op met het Samen Contact Centrum, zij zijn uw eerste aanspreekpunt en helpen u graag verder.

Het Samen Contact Centrum is van maandag t/m vrijdag van 8:00 – 17:30 uur bereikbaar via 088 – 619 4000.

Werken bij Samen

Wil je meer weten over een vacature, een BBL opleidingsplek of heb je een algemene vraag over werken bij Samen? Neem contact op met Werken bij Samen of ga naar www.werkenbijsamen.nl:

Bel: 088 – 619 4630 (maandag t/m vrijdag 8:30 – 17:00 uur)
Of mail naar werkenbij@wzgsamen.nl.

Stage lopen

Wil je stage lopen bij Samen? Neem dan contact op met de Samen Academie via samenacademie@wzgsamen.nl.

Samenpas

Wilt u lid worden van Samenpas en profiteren van de vele voordelen in de regio én ook online?

Bel: 088 – 619 4000 (maandag t/m vrijdag 8:00 – 17:30 uur)
Of mail naar samenpas@wzgsamen.nl.

Meer informatie vindt u ook op onze Samenpas pagina.

Klachten

Is er iets niet goed gegaan of heeft u een klacht? Hier vindt u de gegevens van de klachtenfunctionaris en de klachtenprocedure.

Cliëntvertrouwenspersoon

Zowel u als uw vertegenwoordiger hebben recht op ondersteuning bij vragen en klachten over onvrijwillige zorg. De cliëntvertrouwenspersoon biedt die ondersteuning en werkt onafhankelijk. Hier vindt u de gegevens van de cliëntenvertrouwenspersoon.

Privacy (AVG)

Wilt u gebruik maken van uw rechten vanuit de AVG, zoals bijvoorbeeld het opvragen van uw dossier, klik dan hier. Meer informatie over privacy binnen Samen, vindt u in ons privacybeleid.

Contact voor verwijzers

Bent u verwijzer in de eerste- of tweedelijn? Wilt u een patiënt plaatsen bij Samen? Lees hier hoe u snel de juiste zorg aanvraagt en regelt voor uw patiënt.

Media & pers

Bent u journalist? Voor persvragen kunt u contact opnemen met communicatie@wzgsamen.nl.

Website

Wilt u inhoudelijk reageren op deze website? Uw tips, adviezen en opmerkingen zijn welkom. Stuur een mail naar communicatie@wzgsamen.nl.

Algemeen adres

Samen

Jacob Ruijsdaellaan 30
1741KW Schagen

Bel: 088 – 619 4000 (maandag t/m vrijdag 8:00 – 17:30 uur)