Fietslessen gaan weer van start!

14 mei 2024

Fietsen is niet alleen een manier van transport, maar het geeft ook een hoop plezier en vrijheid. Echter kan het voor velen ook een bron van angst en onzekerheid zijn, waardoor een hoop plezier en vrijheid wordt ontnomen. Daarom bieden Samen en Sport Service ook dit jaar weer de fietslessen aan! 


De vijfdelige lessenreeks zorgt ervoor dat mensen weer met een fijn gevoel op de fiets kunnen stappen. Er kan gekozen worden tussen de data van reeks 1 en van reeks 2, de startlocatie is Magnushof te Schagen. In kleine groepen zal er geoefend worden om het vertrouwen op de fiets terug te krijgen en het plezier van fietsen weer te vinden. Daarnaast is er de mogelijkheid om de driewielfiets te testen. Deze fiets biedt extra stabiliteit. De lessen worden gegeven door Cassandra de Boer – Christianen, ergotherapeut van Samen, en Jolanda Ides van Sport Service.

Iedereen die behoefte heeft aan extra fietstraining is van harte welkom. De training wordt gedekt door de zorgverzekering, waarvoor wel het eigen risico geldt.

Data reeks 1 van 14:00 – 15:00 uur
4 juni
11 juni
18 juni
25 juni
1 juli

 Data reeks 2 van 14:00 – 15:00 uur
9 juli
16 juli
23 juli
30 juli
6 augustus

 Opgeven

Opgeven kan via het Zorgbemiddelingsbureau van Samen.
Tel: 088-619 4100
Email:
zorgbemiddeling@wzgsamen.nl

Meer nieuws

11 april 2024
De Bron 25 jaar!

Afgelopen dinsdag, 9 april, was het groot feest bij locatie De Bron in Schagen! De Bron bestaat dit jaar namelijk 25 jaar.

Lees het hele bericht
25 maart 2024
Kom langs bij de vernieuwde fitnesszaal van Samen fitness

De fitnesszaal van Samen Fitness is geheel vernieuwd! De zaal beschikt nu over de modernste fitnessapparaten die gemakkelijk en veilig in te stellen zijn. Dit wordt gevierd tijdens een feestelijke...

Lees het hele bericht