Samen Fitness

Samen Fitness biedt een veilige omgeving om te fitnessen voor de wat oudere doelgroep. Geen fitnesszaal vol gespierde jonge mensen, maar gezellig samen met leeftijdsgenoten. Samen Fitness beschikt over een prachtige fitnesszaal, met onder andere apparatuur op luchtdruk, welke makkelijk en veilig in te stellen zijn. Fitness stimuleert een gunstigere bloeddruk en een lagere hartslag. Bovendien is fitness een relatief veilige sport en laagdrempelig om te beoefenen. U zult merken dat uw spieren, gewrichten en botten langer sterk en lenig blijven. U kunt alleen komen sporten of samen binnen onze ruime openingstijden.

Daarnaast is er bij Samen Fitness professionele begeleiding van onze bewegingsagogen die samen met u een trainingsprogramma op maat kunnen maken. Ook bieden wij verschillende groepslessen aan:

Bootcamp
Een buitentraining in de tuin van Samen Fitness. Er wordt onder andere gewerkt aan conditie en spierversterking, middels eigen lichaamsgewicht en klein fitness materiaal.
Zaterdag van 9.30 tot 10.30 uur.

Balanstraining
De focus tijdens deze training ligt op het trainen en behouden van balans/evenwicht.
Maandag van 18.45 tot 19.45 uur.

In het voor- en najaar organiseert Samen Fitness losse activiteiten, zoals een 10 weekse fitwalk en een 10 weekse fit & slim.

 

 


Samen Fitness
Magnushof
Jacob Ruijsdaellaan 30
1741 KW Schagen
Openingstijden
  • Maandag: 8.00 tot 20.00 uur
  • Dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag: 8.00 tot 17.00 uur
  • Zaterdag: 8.00 tot 12.00 uur

Tarieven

 

Tarieven Samen Fitness 
Fitness 1x per week of 1x per week groepstraining € 35,- per maand
Fitness onbeperkt fitness (incl. groepstraining) € 43,- per maand
Inschrijfgeld (behalve bij Samenpas) € 16,- eenmalig

Aquafit

Een andere mogelijkheid van Samen Fitness is Aquafit. Aquafit is een manier van bewegen die minder belastend werkt op de spieren. Het bewegen in warm water neemt een deel van de zwaartekracht in het lichaam weg, waardoor de oefeningen minder zwaar zijn voor de spieren en gewrichten. Hierdoor is deze vorm van beweging met name geschikt voor personen met een lichamelijke beperking of met lichamelijke klachten. Mede doordat het water rond de 32 graden is, gaan de bewegingen door de warmte makkelijker en soepeler.

Meer informatie over Aquafit

Contact


Wilt u zich graag opgeven of wilt u meer informatie? U kunt ons iedere werkdag van 08.30 tot 17.00 uur bellen met vragen of opmerkingen.


"*" geeft vereiste velden aan