De Caegstate (huurappartementen)

De Caegstate biedt huisvesting voor senioren. De huurappartementen van De Caegstate vallen onder de vrijesectorwoningen.

 


Buiskoolstraat 2
1741 EJ Schagen

Kenmerken locatie

Woonvormen
  • Huren met zorg dichtbij
Locatie
  • Openbaar vervoer op loopafstand
  • Ruim winkelaanbod op loopafstand
  • Gratis parkeermogelijkheid

Huren in De Caegstate

De Caegstate is geen zorglocatie, maar Samen biedt wel thuiszorg indien u daar behoefte aan heeft.

Ook biedt Samen hulp bij het huishouden, Samen Fitness, eerstelijns behandeling en maaltijdservice. Voor meer informatie over de diensten die Samen aanbiedt kunt u hier terecht.

Huurappartementen

De Caegstate beschikt over huurappartementen. Via het bemiddelingsbureau Zorg en Wonen van Samen kunt u een appartement huren in De Caegstate. De huur en servicekosten bedragen gemiddeld € 1150,- per maand.

Voor meer informatie en contact kunt u contact opnemen met Yvonne Riemens – van Woesik.

Tel: 088- 619 4100 E-mail: yvonne.van.woesik@wzgsamen.nl

Wilt u zich direct aanmelden voor een woning in De Caegstate? Stuur ons dan het ingevulde formulier ‘aanmelding huurappartement’ toe.

Wanneer u een appartement huurt in De Caegstate kunt u thuiszorg ontvangen van Samen. Klik hier voor meer informatie over Thuiszorg Samen.

 

Aanvullende informatie thuiszorgteam Schagen

Positieve gezondheid

Binnen Thuiszorg Samen omarmen we de benadering van positieve gezondheid. Positieve gezondheid is een benadering binnen de gezondheidszorg die niet de ziekte, maar een betekenisvol leven van mensen centraal stelt. De nadruk ligt op de veerkracht, eigen regie en het aanpassingsvermogen van de mens en niet op de beperkingen of ziekte zelf. Meer over positieve gezondheid vindt u hier.

Verpleegkundig Technisch Team

Het verpleegkundig technisch team (VTT) van Samen maakt het mogelijk om zorg die voorheen in het ziekenhuis werd verricht ook thuis te verrichten. Het VTT wordt ingezet door de arts voor verpleegtechnische zorg. Meer informatie over ons verpleegkundig technisch team vindt u hier.

Gespecialiseerd Verpleegkundigen

Binnen Samen zijn verschillende gespecialiseerd verpleegkundigen werkzaam. Zij verlenen niet alleen verpleegkundige zorg, maar ondersteunen ook collega’s wanneer het gaat om complexe zorg- en behandelvragen. Klik hier voor meer informatie.

Aanvragen thuiszorg

Om thuiszorg te krijgen heeft u een beschikking thuiszorg en/of een WMO-indicatie van de gemeente nodig.

De wijkverpleegkundige is uw eerste aanspreekpunt als u zorg aan huis nodig heeft. Zij bespreekt met u wat u zelf nog kunt, wat uw sociale kring voor u kan betekenen en welke verpleging en verzorging nodig is. Hier vindt u per team de contactgegevens van onze wijkverpleegkundigen.

Appartementen in dit thuiszorggebied

Via het bemiddelingsbureau Zorg en Wonen van Samen kunt u een appartement huren in de Albert Cuypstraat, De Caegstate en De Bron. Voor meer informatie en contact kunt u contact opnemen met Yvonne Riemens – van Woesik.

Tel: 088- 619 4100 E-mail: yvonne.van.woesik@wzgsamen.nl

Wilt u zich direct aanmelden voor een woning in een van deze locaties? Vult u dan ons aanmeldingsformulier in.

Werken in De Caegstate?

We zijn op zoek naar enthousiaste collega’s. Ga naar werkenbijsamen.nl voor ons huidige vacatureaanbod!

Samen Vrienden

“Stichting Samen Vrienden” financiert regelmatig extra activiteiten voor bewoners van Samen. Een dagje uit bijvoorbeeld. Hiervoor is dan een rolstoelbus nodig. Samen Vrienden bezit twee rolstoelbussen en samen met vrijwillige chauffeurs zorgen zij ervoor dat bewoners van Samen daarvan gebruik kunnen maken. Klik hier voor meer informatie.

Contact

Yvonne Riemens - van Woesik


Yvonne is uw eerste aanspreekpunt wanneer u in De Caegstate wilt gaan wonen. Zij begeleidt u van het eerste gesprek tot de uiteindelijke toewijzing van het appartement.

Yvonne is te bereiken via:Bemiddelingsbureau Zorg en Wonen


"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.