Video’s over eerstelijns zorg

30 mei 2024

Recent is er een serie video's gemaakt over de eerstelijnszorg die door Samen wordt geboden. In de video's laten we zien wat de therapeuten kunnen betekenen en wat zij precies doen.


U kunt bij ons terecht voor onder andere fysiotherapie en diëtetiek. Dit kan met én zonder verwijzing van de huisarts. Bij Samen zijn we gespecialiseerd in de ouder wordende mens en aandoeningen die gepaard gaan met het ouder worden.

Behandelingen worden aangeboden in zowel de eigen woonomgeving als in de behandelruimtes in locaties De Bron en Magnushof in Schagen, De Zandstee in ’t Zand, De Trambaan in Nieuwe Niedorp en Keijzershoff in Anna Paulowna.

Op dit moment staan twee video’s online: Fysiotherapie en Diëtetiek. Na de zomer verschijnen er nieuwe video’s op ons Youtube-kanaal.

Meer nieuws

20 juni 2024
Fietslessen gaan weer van start!

Fietsen is niet alleen een manier van transport, maar het geeft ook een hoop plezier en vrijheid. Echter kan het voor velen ook een bron van angst en onzekerheid zijn, waardoor een hoop plezier en...

Lees het hele bericht
11 april 2024
De Bron 25 jaar!

Afgelopen dinsdag, 9 april, was het groot feest bij locatie De Bron in Schagen! De Bron bestaat dit jaar namelijk 25 jaar.

Lees het hele bericht
25 maart 2024
Kom langs bij de vernieuwde fitnesszaal van Samen fitness

De fitnesszaal van Samen Fitness is geheel vernieuwd! De zaal beschikt nu over de modernste fitnessapparaten die gemakkelijk en veilig in te stellen zijn. Dit wordt gevierd tijdens een feestelijke...

Lees het hele bericht