Persoonsalarmering

U redt zich prima thuis en wilt nog van alles blijven doen. Maar een ongeluk zit in een klein hoekje. Met persoonsalarmering van Thuiszorg Samen, kunt u in geval van nood direct hulp inschakelen. Dat geeft u en uw naasten een veilig gevoel.


Hoe werkt persoonsalarmering?

Bij persoonsalarmering krijgt u een klein draadloos apparaatje dat u om uw hals kunt dragen. U heeft het alarm dus altijd binnen handbereik. Als u dringend hulp nodig heeft, kunt u met één druk op de knop alarm slaan. Dit alarm werkt via een kastje in uw huis dat verbonden is met uw internetaansluiting. Daarnaast dient er een sleutelkastje aanwezig te zijn.

Wanneer u alarm slaat, krijgt u direct een medewerker van Thuiszorg Samen aan de lijn. Of uw eigen familielid, dat is net wat u wilt. In overleg met u besluiten we of er iemand bij u langs moet komen. U gaat er natuurlijk vanuit dat u onze hulp niet nodig zal hebben. Maar als het om uw gezondheid gaat, neemt u het zekere voor het onzekere.

Kosten

U betaalt een vast bedrag per maand voor de alarmering. De kosten hiervoor zijn €19,95 per maand. Als u alarmeert en er moet iemand langskomen, is de geboden hulp en zorg de eerste keer voor onze rekening. Vanaf de tweede keer wordt deze in rekening gebracht. Om alarmering vergoed te krijgen heeft u een indicatie vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw).

 

Aanmelden voor persoonsalarmering kan door het formulier persoonsalarmering in te vullen. Deze vindt u hier:

Aanmelden personenalarmering

Contact


Wilt u  meer informatie over persoonsalarmering van Woonzorggroep Samen? Neem dan contact met ons op.
Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.