Samen Vrienden

“Stichting Samen Vrienden” financiert regelmatig extra activiteiten voor bewoners van Samen. Een dagje uit bijvoorbeeld. Hiervoor is dan een rolstoelbus nodig. Samen Vrienden bezit twee rolstoelbussen en samen met vrijwillige chauffeurs zorgen zij ervoor dat bewoners van Samen daarvan gebruik kunnen maken.

Ook kunnen de locaties aanvragen doen voor  de aanschaf van extra’s waarvan alle bewoners profiteren. Denk hierbij aan elektrisch ondersteunende duo-fietsen en beleef-tv’s. Daarnaast boekt de Stichting Samen Vrienden elk jaar een artiest die een tour langs de locaties maakt.

Fundraising

Om dit alles te kunnen bekostigen, organiseert Stichting Samen Vrienden jaarlijks diverse activiteiten om geld in te zamelen. Bijvoorbeeld een loterij op een braderie, verkoop van erwtensoep op kerstmarkten, kofferbakmarkten en oliebollenverkoop op oudjaarsdag. In de afgelopen coronaperiode zijn een aantal activiteiten helaas niet of maar deels doorgegaan.

Gelukkig heeft Samen Vrienden hier wel alternatieven voor bedacht om toch zoveel mogelijk geld in te zamelen.

 

Donateurs en vrijwilligers

Het organiseren van diverse activiteiten is helaas niet voldoende. Om die reden is Stichting Samen Vrienden continu op zoek naar donateurs. U kunt daarbij helpen door sponsor  of donateur te worden. Ook een nalatenschap is mogelijk. Dit is bovendien fiscaal gunstig omdat de stichting een ANBI-stichting is. Uw bijdrage gaat voor de volle honderd procent naar de mensen voor wie Samen Vrienden het doet.

We zijn altijd blij met nieuwe vrijwilligers. Wilt u ons helpen? Neem dan contact met ons op via organisatie@samenvrienden.nl.

Kijk voor alle informatie op de website van Samen Vrienden: www.samenvrienden.nl.