Nieuwe buurtbijeenkomst Living Lab Warmenhuizen  

21 april 2022

Onze regio vergrijst in snel tempo. In 2030 zijn er 40% minder zorgverleners beschikbaar in onze regio. Hoe krijgen we het werk dan verricht? Dat vraagt iets van ons allemaal, ook van u! Daarom is Woonzorggroep Samen gestart met Living Lab Warmenhuizen. Samen met inwoners van Warmenhuizen en organisaties willen we op zoek naar oplossingen om de zorg slimmer te kunnen organiseren. Met deze oplossingen gaan we samen experimenteren in de praktijk. Met wat werkt, gaan we verder. Wat niet werkt, stoppen we. 

Graag gaan we met u het gesprek aan over ouder worden en wat we hierin voor elkaar kunnen betekenen. De volgende vragen komen hierbij aan bod: 

  • Hoe wilt u oud worden in Warmenhuizen? Wat vindt u daarin belangrijk?  
  • Wat kunt u als buurt- / dorpsgenoten voor elkaar betekenen?  
  • Wat als u het voor het zeggen had, hoe zou u de zorg dan organiseren, rekening houdend met vergrijzing en werkplezier? 

Wanneer?
Op woensdag 18 mei organiseert Thuiszorg Samen van 19.45 uur tot 21.45 uur een buurtbijeenkomst in het Dorpshuis in Warmenhuizen. Tijdens deze bijeenkomst gaan we in gesprek over bovenstaande vragen.
Komt u ook? U kunt zich hier aanmelden. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Vol = vol. 

Meer informatie over Living Lab in Warmenhuizen vindt u ook hier.

Meer nieuws

14 mei 2024
Fietslessen gaan weer van start!

Fietsen is niet alleen een manier van transport, maar het geeft ook een hoop plezier en vrijheid. Echter kan het voor velen ook een bron van angst en onzekerheid zijn, waardoor een hoop plezier en...

Lees het hele bericht
11 april 2024
De Bron 25 jaar!

Afgelopen dinsdag, 9 april, was het groot feest bij locatie De Bron in Schagen! De Bron bestaat dit jaar namelijk 25 jaar.

Lees het hele bericht
25 maart 2024
Kom langs bij de vernieuwde fitnesszaal van Samen fitness

De fitnesszaal van Samen Fitness is geheel vernieuwd! De zaal beschikt nu over de modernste fitnessapparaten die gemakkelijk en veilig in te stellen zijn. Dit wordt gevierd tijdens een feestelijke...

Lees het hele bericht