Nieuw: Corona Informatiepagina

Corona gaat en komt met een golfbeweging. Nu is het nog relatief rustig, maar dat kan snel weer veranderen. Daar zijn we binnen Samen goed op voorbereid. Een van de voorbereidingen, is de nieuwe Corona Informatiepagina op onze website.

Op deze overzichtspagina leest u het laatste nieuws over het coronavirus en de maatregelen die Woonzorggroep Samen neemt. Daarbij geven wij ook antwoord op veelgestelde vragen. Op deze manier willen wij betrokkenen zo goed mogelijk op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen.

Veelgestelde vragen en maatregelen op één plek

Nieuwsgierig? Kijk dan op onze Corona Informatiepagina voor de volgende onderwerpen.

  • Coronabeleid Woonzorggroep Samen
  • Hoe communiceren we over corona met onze bewoners, cliënten, mantelzorgers en vrijwilligers.
  • Antwoorden op veelgestelde vragen
  • Nieuwsberichten over corona
  • Handige links.

 

 

Corona Informatiepagina

Meer nieuws

14 mei 2024
Fietslessen gaan weer van start!

Fietsen is niet alleen een manier van transport, maar het geeft ook een hoop plezier en vrijheid. Echter kan het voor velen ook een bron van angst en onzekerheid zijn, waardoor een hoop plezier en...

Lees het hele bericht
11 april 2024
De Bron 25 jaar!

Afgelopen dinsdag, 9 april, was het groot feest bij locatie De Bron in Schagen! De Bron bestaat dit jaar namelijk 25 jaar.

Lees het hele bericht
25 maart 2024
Kom langs bij de vernieuwde fitnesszaal van Samen fitness

De fitnesszaal van Samen Fitness is geheel vernieuwd! De zaal beschikt nu over de modernste fitnessapparaten die gemakkelijk en veilig in te stellen zijn. Dit wordt gevierd tijdens een feestelijke...

Lees het hele bericht