Woonzorggroep Samen doet mee aan Beroepenevent Op Kop

9 februari 2023

Op 8 en 9 februari doet Woonzorggroep Samen mee aan Beroepenevent Op Kop. Hier komen 3e-jaars leerlingen inspiratie opdoen bij 50 verschillende beroepen in verschillende sectoren, waaronder de zorg, om te ontdekken wat zij leuk vinden om te doen.

Een collega die gister aanwezig was op dit event, vertelde dat het bij vlagen lekker druk was. “Sommige leerlingen zijn heel duidelijk op zoek naar een bepaald beroep, bijvoorbeeld fysiotherapeut. Anderen vinden vooral het uitproberen van een rolstoel met een gesimuleerde halfzijdige verlamming erg leuk. Velen zijn ook geïnteresseerd naar de verschillende beroepen in de zorg en stellen hier dan ook vragen over.”

Hopelijk wordt het vandaag weer een mooie dag, vol met enthousiaste leerlingen.

Meer nieuws

14 mei 2024
Fietslessen gaan weer van start!

Fietsen is niet alleen een manier van transport, maar het geeft ook een hoop plezier en vrijheid. Echter kan het voor velen ook een bron van angst en onzekerheid zijn, waardoor een hoop plezier en...

Lees het hele bericht
11 april 2024
De Bron 25 jaar!

Afgelopen dinsdag, 9 april, was het groot feest bij locatie De Bron in Schagen! De Bron bestaat dit jaar namelijk 25 jaar.

Lees het hele bericht
25 maart 2024
Kom langs bij de vernieuwde fitnesszaal van Samen fitness

De fitnesszaal van Samen Fitness is geheel vernieuwd! De zaal beschikt nu over de modernste fitnessapparaten die gemakkelijk en veilig in te stellen zijn. Dit wordt gevierd tijdens een feestelijke...

Lees het hele bericht