Woonzorggroep Samen doet mee aan Beroepenevent Op Kop

9 februari 2023

Op 8 en 9 februari doet Woonzorggroep Samen mee aan Beroepenevent Op Kop. Hier komen 3e-jaars leerlingen inspiratie opdoen bij 50 verschillende beroepen in verschillende sectoren, waaronder de zorg, om te ontdekken wat zij leuk vinden om te doen.

Een collega die gister aanwezig was op dit event, vertelde dat het bij vlagen lekker druk was. “Sommige leerlingen zijn heel duidelijk op zoek naar een bepaald beroep, bijvoorbeeld fysiotherapeut. Anderen vinden vooral het uitproberen van een rolstoel met een gesimuleerde halfzijdige verlamming erg leuk. Velen zijn ook geïnteresseerd naar de verschillende beroepen in de zorg en stellen hier dan ook vragen over.”

Hopelijk wordt het vandaag weer een mooie dag, vol met enthousiaste leerlingen.

Meer nieuws

27 september 2023
Dorpsbijeenkomst op 9 oktober – Mooi Leven in Warmenhuizen

Mooi Leven is een initiatief van, voor en met inwoners van Warmenhuizen om te zorgen voor een omgeving waar mensen langer in goede gezondheid en met plezier kunnen blijven wonen.

Lees het hele bericht
3 mensen die in de woonkamer aan het praten zijn met elkaar
4 september 2023
Uitzending Nieuwsuur over project Langer Vitaal Thuis

2 september heeft Nieuwsuur aandacht besteedt aan ons innovatieve project Langer Vitaal Thuis. Het doel van dit project is om de zelfstandigheid van hulpbehoevende ouderen te vergroten.

Lees het hele bericht
4 juli 2023
Wijkoverleg project EOS draagt bij aan betere samenwerking 

In 2022 startten Omring, Evean en Woonzorggroep Samen project EOS: Het opzetten van herkenbare en aanspreekbare wijkverpleging. De projectorganisatie bracht twee wijken in kaart om de samenwerking...

Lees het hele bericht