Woonzorggroep Samen breidt het aanbod dagactiviteiten uit naar meerdere locaties

2 februari 2023

Woonzorggroep Samen breidt het aanbod dagactiviteiten uit naar meerdere locaties


Vanuit Woonzorggroep Samen worden de locaties waar dagactiviteiten aangeboden worden uitgebreid met drie extra locaties in Den Oever, Wieringerwerf en Nieuwe Niedorp. In totaal worden er nu dagactiviteiten op zeven locaties aangeboden in zowel de gemeente Schagen als Hollands Kroon.

“Woonzorggroep Samen wil graag de zorg aanbieden in de woonomgeving van de ouderen”, aldus Ellen Huijbers, teamleider WSD Hollands Kroon. “Daarom wordt de mogelijkheid voor thuiswonende senioren met een WMO of WLZ indicatie in Hollands Kroon uitgebreid voor dagactiviteiten. Het biedt u de mogelijkheid om langer thuis te kunnen blijven wonen. Zo is locatie Keijzershoff in Anna Paulowna recent verbouwd, daar zijn we erg trots op.”

Dagactiviteitenaanbod
Met het dagactiviteitenaanbod van Woonzorggroep Samen kunnen ouderen één of meerdere dagen per week doorbrengen op een locatie van Samen voor een nuttig en gezellig samenzijn met extra ondersteuning van onze medewerkers en vrijwilligers. Dit zorgt voor structuur en ritme in het leven, die nodig is om zowel lichamelijk als geestelijk gezond te blijven. Onder professionele begeleiding van ervaren beroepsbegeleiders en vrijwilligers krijgt men een zinvolle dagbesteding aangeboden.

Meer nieuws