Kom langs bij de vernieuwde fitnesszaal van Samen fitness

25 maart 2024

De fitnesszaal van Samen Fitness is geheel vernieuwd! De zaal beschikt nu over de modernste fitnessapparaten die gemakkelijk en veilig in te stellen zijn. Dit wordt gevierd tijdens een feestelijke openingsweek! Van 25 tot en met 30 maart is iedereen welkom om een kijkje te komen nemen in de vernieuwde zaal.


“Samen Fitness is de sportschool voor de wat oudere doelgroep, gezellig sporten met leeftijdsgenoten. Fitness verhoogt de spierkracht en uithoudingsvermogen. Daarnaast verminderd fitness het risico op hartziekten. Het is een relatief veilige sport en laagdrempelig om te beoefenen. U zult merken dat uw spieren, gewrichten en botten langer sterk en lenig blijven” aldus het team bewegingsagogen van Samen Fitness.

“Of u al regelmatig sport of het sporten weer wilt oppakken, wij staan klaar om u te begeleiden tijdens het sporten. We maken samen met u een trainingsprogramma op maat dat bij u past. Hierbij wordt uiteraard rekening gehouden met eventuele blessures en fysieke beperkingen”

U kunt tijdens uw bezoek aan de vernieuwde fitnesszaal een intake inplannen. Het is ook mogelijk om een intake in te plannen door te bellen naar 088 – 619 4537 of stuur een e-mail naar samenfitness@wzgsamen.nl.

Samen Fitness bevindt zich in locatie Magnushof van Samen, Jacob Ruysdaellaan 30 te Schagen. We zien u graag tijdens onze openingsweek van 25 tot en met 30 maart!

Meer nieuws

11 april 2024
De Bron 25 jaar!

Afgelopen dinsdag, 9 april, was het groot feest bij locatie De Bron in Schagen! De Bron bestaat dit jaar namelijk 25 jaar.

Lees het hele bericht
30 januari 2024
Mooi Leven Nieuwjaarsbijeenkomst

Maandag 29 januari vond er een bijzondere nieuwjaarsbijeenkomst plaats in Angelapark. De bijeenkomst stond geheel in het teken van positieve gezondheid, het vieren van Mooi Leven in Warmenhuizen en...

Lees het hele bericht