Verkoop erwtensoep

30 november 2022

Dit jaar biedt de Stichting Samen Vrienden de mogelijkheid om op 3 december 2022 overheerlijke erwtensoep te kopen. De opbrengst van deze actie helpt om de rolstoelbussen van Samen Vrienden blijvend te laten rijden voor de bewoners van de locaties van Samen.


Op=op

Tijdens de afhaaltijden op 3 december 2022 tussen 9.00 – 15.00 uur kunt u ook pakketten erwtensoep kopen in de vrije verkoop!.

Houdt u er dan wel rekening mee dat er altijd een kans is dat we door onze beperkte voorraad pakketten voor de vrije verkoop heen kunnen raken en dat u met lege handen komt te staan. Dus kom op tijd, de soep is razend populair.

Meer informatie over de prijzen en afhaallocatie, vindt u hier.

Meer nieuws

14 mei 2024
Fietslessen gaan weer van start!

Fietsen is niet alleen een manier van transport, maar het geeft ook een hoop plezier en vrijheid. Echter kan het voor velen ook een bron van angst en onzekerheid zijn, waardoor een hoop plezier en...

Lees het hele bericht
11 april 2024
De Bron 25 jaar!

Afgelopen dinsdag, 9 april, was het groot feest bij locatie De Bron in Schagen! De Bron bestaat dit jaar namelijk 25 jaar.

Lees het hele bericht
25 maart 2024
Kom langs bij de vernieuwde fitnesszaal van Samen fitness

De fitnesszaal van Samen Fitness is geheel vernieuwd! De zaal beschikt nu over de modernste fitnessapparaten die gemakkelijk en veilig in te stellen zijn. Dit wordt gevierd tijdens een feestelijke...

Lees het hele bericht