Mannenmiddag bij Samen Fitness

Elke dinsdag komt een gezellige groep mannen samen sporten bij Samen Fitness. Deze groep brengt een hoop gezelligheid met zich mee en zorgt voor een goede sfeer in de fitnesszaal. Een van de mannen van deze groep vertelt:

“Toevallig kwamen we elkaar aldoor tegen bij Samen Fitness. Een van ons sport hier al sinds 2013. Door de Corona is het sporten bij Samen een tijdje gestopt. Toen heb ik wel wat gesport door bijvoorbeeld een stukje te gaan fietsen, maar dat was lang niet zo gezellig als hier bij de fitness. Als je alleen maar thuis zit verstijven je spieren dus ben ik vervolgens, toen het weer kon, het sporten weer op gaan pakken en nu voel ik mij weer beter dan ooit. Bij Samen Fitness kom je ook onder de mensen, waar iedereen aldoor wat anders te vertellen heeft.

Iedere week een andere activiteit

Iedere week doen we wat anders. De bewegingsagogen bedenken van alles tussendoor, zoals spelletjes doen waarmee je je spieren sterker maakt. Deze afwisseling is erg fijn, want anders zit je alleen maar op de apparaten, en die gaan maar één kant op. De combinatie hiervan is erg prettig. Ik sport twee keer in de week, maar als ik mijzelf straks nog beter voel, dan wil ik hier drie keer in de week van maken. We komen allemaal naar de fitness om fit te blijven. Buiten de gezelligheid om worden de spieren ook een stuk losser. Één van de onderdelen die ik het zwaarst vind om te doen, zijn de evenwichtsoefeningen. Hier gebruik je maar één been, wat best wel zwaar is, maar wel heel fijn.

Klachtenvrij door het sporten

Voordat ik begon bij Samen Fitness, deed alles me zeer. Ik heb ook een hondje en als ik een rondje met hem ging lopen, had ik zere heupen en was ik snel moe. Toen ging de knop om: ik moet gaan sporten. Sindsdien gaat het dus een stuk beter en ik loop ik datzelfde rondje met het hondje wel vier keer rond, zonder klachten. Ik raad dan ook iedereen aan om te gaan sporten, want je wordt er veel actiever van. Stilzitten vind ik maar niets.

Begeleiding op maat bij Samen Fitness

Naast dat we fit blijven door te sporten, krijgen we ook goede begeleiding en kunnen we alles vragen. Dit is altijd fijn, zeker als je kampt met een blessure. De bewegingsagogen weten waar ze het over hebben en staan altijd klaar om te helpen.”

Wilt u nu ook sporten bij Samen Fitness of wilt u meer informatie? We zijn iedere werkdag van 8.30 tot 17.00 uur te bereiken voor vragen of opmerkingen via 088-619 4537 of u kunt een mailtje sturen naar samenfitness@wzgsamen.nl

 

Meer verhalen