Storing Vodafone – update

14 april 2023

Update 16.00 uur: Vodafone meldt dat de storing met de mobiele telefoniediensten lijkt opgelost. Mobiel bellen en bellen naar 112 is weer mogelijk. Binnen Samen hebben we na diverse testen ook geconstateerd dat alles weer lijkt te werken.


10.30 uur: Vanwege een landelijke storing bij Vodafone zijn we momenteel mobiel niet te bereiken en kunnen we zelf ook niet bellen. Bij mobiel bellen komt er weliswaar een verbinding tot stand, maar vervolgens hoort u niets. We maken daarom zoveel mogelijk gebruik van de vaste toestellen die op de locaties aanwezig zijn.

Bellen via Whatsapp en Facetime is nog wel mogelijk, dit zou een tijdelijk alternatief kunnen zijn om contact te maken, mocht dat nodig zijn.

Meer nieuws

30 januari 2024
Mooi Leven Nieuwjaarsbijeenkomst

Maandag 29 januari vond er een bijzondere nieuwjaarsbijeenkomst plaats in Angelapark. De bijeenkomst stond geheel in het teken van positieve gezondheid, het vieren van Mooi Leven in Warmenhuizen en...

Lees het hele bericht
15 december 2023
Oliebollenactie Samen Vrienden

Na het succes van de jaarlijkse erwtensoepactie in november kun je deze maand weer oliebollen en appelbeignets bestellen bij Samen Vrienden voor op oudejaarsavond. 

Lees het hele bericht