Samen Vrienden zoekt bestuurslid!

4 november 2021

Stichting Samen Vrienden is een Stichting welke diverse zaken aan bied aan alle bewoners van alle locaties van Woonzorggroep Samen (gemeente Schagen en Hollands Kroon), zaken welke niet uit het reguliere zorgbudget aangeboden kunnen worden.

Denk hierbij aan de rolstoelbussen, optredens in de locaties maar ook bv een bijdrage voor een elektrische duo fiets of een beleef TV.

Wij zijn op zoek naar iemand die onbezoldigd ons gezellige en enthousiaste 11-koppige bestuur wil versterken.

Het zou mooi zijn als je handig met een computer bent voor het bijhouden van onze website.
Hiervoor is geen speciale kennis nodig en er is ondersteuning van onze webmaster aanwezig.
Ook het aanmaken van activiteiten op sociale media en het opstellen van bijvoorbeeld flyers etc. hoort bij de taken, ook hiervoor is ondersteuning beschikbaar.

Mocht je interesse hebben en lijkt het je leuk om ons bestuur te komen versterken of wil iets meer weten van de werkzaamheden dan kan je altijd telefonisch contact opnemen met Bertil Groot. Telefoonnummer 06 53251047 of via bertil.groot@gmail.com.

Meer nieuws

27 september 2023
Dorpsbijeenkomst op 9 oktober – Mooi Leven in Warmenhuizen

Mooi Leven is een initiatief van, voor en met inwoners van Warmenhuizen om te zorgen voor een omgeving waar mensen langer in goede gezondheid en met plezier kunnen blijven wonen.

Lees het hele bericht
3 mensen die in de woonkamer aan het praten zijn met elkaar
4 september 2023
Uitzending Nieuwsuur over project Langer Vitaal Thuis

2 september heeft Nieuwsuur aandacht besteedt aan ons innovatieve project Langer Vitaal Thuis. Het doel van dit project is om de zelfstandigheid van hulpbehoevende ouderen te vergroten.

Lees het hele bericht
4 juli 2023
Wijkoverleg project EOS draagt bij aan betere samenwerking 

In 2022 startten Omring, Evean en Woonzorggroep Samen project EOS: Het opzetten van herkenbare en aanspreekbare wijkverpleging. De projectorganisatie bracht twee wijken in kaart om de samenwerking...

Lees het hele bericht