Samen Vrienden zoekt bestuurslid!

4 november 2021

Stichting Samen Vrienden is een Stichting welke diverse zaken aan bied aan alle bewoners van alle locaties van Woonzorggroep Samen (gemeente Schagen en Hollands Kroon), zaken welke niet uit het reguliere zorgbudget aangeboden kunnen worden.

Denk hierbij aan de rolstoelbussen, optredens in de locaties maar ook bv een bijdrage voor een elektrische duo fiets of een beleef TV.

Wij zijn op zoek naar iemand die onbezoldigd ons gezellige en enthousiaste 11-koppige bestuur wil versterken.

Het zou mooi zijn als je handig met een computer bent voor het bijhouden van onze website.
Hiervoor is geen speciale kennis nodig en er is ondersteuning van onze webmaster aanwezig.
Ook het aanmaken van activiteiten op sociale media en het opstellen van bijvoorbeeld flyers etc. hoort bij de taken, ook hiervoor is ondersteuning beschikbaar.

Mocht je interesse hebben en lijkt het je leuk om ons bestuur te komen versterken of wil iets meer weten van de werkzaamheden dan kan je altijd telefonisch contact opnemen met Bertil Groot. Telefoonnummer 06 53251047 of via bertil.groot@gmail.com.

Meer nieuws

14 mei 2024
Fietslessen gaan weer van start!

Fietsen is niet alleen een manier van transport, maar het geeft ook een hoop plezier en vrijheid. Echter kan het voor velen ook een bron van angst en onzekerheid zijn, waardoor een hoop plezier en...

Lees het hele bericht
11 april 2024
De Bron 25 jaar!

Afgelopen dinsdag, 9 april, was het groot feest bij locatie De Bron in Schagen! De Bron bestaat dit jaar namelijk 25 jaar.

Lees het hele bericht
25 maart 2024
Kom langs bij de vernieuwde fitnesszaal van Samen fitness

De fitnesszaal van Samen Fitness is geheel vernieuwd! De zaal beschikt nu over de modernste fitnessapparaten die gemakkelijk en veilig in te stellen zijn. Dit wordt gevierd tijdens een feestelijke...

Lees het hele bericht