Samen Vrienden: Westfriese eivend

10 oktober 2023

Op vrijdag 17 november organiseert Samen Vrienden een gezellige Westfriese avond. Op deze avond wordt een echte Westfriese maaltijd geserveerd, gelardeerd met Westfriese verhalen. De ontvangst is tussen 18.00 en 18.30 uur in restaurant De Ontmoeting in Magnushof, Schagen.


De avond zal tussen 18:00 en 18:30 starten met een glaasje boerenjongens, boerenmeisjes of een advocaatje. Hierna zal een Westfries driegangenmenu geserveerd worden. Tussen de gangen door zullen er Westfriese verhalen verteld worden.

De kosten voor deze avond zijn €32,50 per persoon. Hiervan gaat €10,- rechtstreeks naar Samen Vrienden. Met het opgehaalde geld zorgt Samen Vrienden ervoor dat de rolstoelbussen kunnen blijven rijden voor de bewoners. Verder kunnen de huizen aanvragen doen voor de aanschaf van extra’s waarvan alle bewoners profiteren. Denk aan een duofiets, een tv voor in de gemeenschappelijke ruimte of bijvoorbeeld een beleef-tv. Daarnaast boeken ze elk jaar een artiest die een tour langs de huizen maakt.

Bestel je kaarten hier

Meer nieuws

14 mei 2024
Fietslessen gaan weer van start!

Fietsen is niet alleen een manier van transport, maar het geeft ook een hoop plezier en vrijheid. Echter kan het voor velen ook een bron van angst en onzekerheid zijn, waardoor een hoop plezier en...

Lees het hele bericht
11 april 2024
De Bron 25 jaar!

Afgelopen dinsdag, 9 april, was het groot feest bij locatie De Bron in Schagen! De Bron bestaat dit jaar namelijk 25 jaar.

Lees het hele bericht
25 maart 2024
Kom langs bij de vernieuwde fitnesszaal van Samen fitness

De fitnesszaal van Samen Fitness is geheel vernieuwd! De zaal beschikt nu over de modernste fitnessapparaten die gemakkelijk en veilig in te stellen zijn. Dit wordt gevierd tijdens een feestelijke...

Lees het hele bericht