Samen slaat handen ineen voor Oekraïne

21 maart 2022

“De oorlog in Oekraïne leeft ook binnen Woonzorggroep Samen. Om die reden wilden we dan ook wat doen” aldus Tanja Ineke, voorzitter Raad van Bestuur. “We zijn hard aan het werk gegaan met het inzamelen van goederen waaronder medische hulpmiddelen en persoonlijke beschermingsmiddelen. Als blijk van medeleven hangt de vlag van Oekraïne uit op onze locaties.

Iedereen leeft ontzettend mee met de slachtoffers en betrokkenen. Vele collega’s, zo horen wij, delen ons gevoel van machteloosheid als je naar de beelden kijkt en naar de verhalen luistert van de slachtoffers en hun verwanten. Ook voor veel van onze bewoners is dit een heel moeilijke tijd, die ze herinnert aan de oorlog die zij zelf nog meegemaakt hebben. Door de vlag uit te hangen laten wij zien dat we meeleven met Oekraïne. In ons werkgebied wonen en werken ook veel Oekraïners: we hopen dat het ook door hen gezien wordt als een blijk van medeleven”.

Meer nieuws

14 mei 2024
Fietslessen gaan weer van start!

Fietsen is niet alleen een manier van transport, maar het geeft ook een hoop plezier en vrijheid. Echter kan het voor velen ook een bron van angst en onzekerheid zijn, waardoor een hoop plezier en...

Lees het hele bericht
11 april 2024
De Bron 25 jaar!

Afgelopen dinsdag, 9 april, was het groot feest bij locatie De Bron in Schagen! De Bron bestaat dit jaar namelijk 25 jaar.

Lees het hele bericht
25 maart 2024
Kom langs bij de vernieuwde fitnesszaal van Samen fitness

De fitnesszaal van Samen Fitness is geheel vernieuwd! De zaal beschikt nu over de modernste fitnessapparaten die gemakkelijk en veilig in te stellen zijn. Dit wordt gevierd tijdens een feestelijke...

Lees het hele bericht