Samen opent de deuren

8 maart 2023

Tussen maandag 20 en zaterdag 25 maart openen bedrijven in Noord-Holland Noord massaal de deuren tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen. Woonzorggroep Samen organiseert in deze week speeddates en rondleidingen op diverse locaties voor iedereen die geïnteresseerd is in zorg en werken in de zorg.


De Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen is een open bedrijvenweek om inwoners kennis te laten maken met ondernemingen in Noord-Holland Noord. Om werkzoekenden op de arbeidsmarkt een kans te bieden. Om leerlingen en studenten een idee te geven van wat er in de regio allemaal voor moois gebeurt. Maar ook om familie, vrienden of buren met trots het bedrijf te laten zien. Woonzorggroep Samen is een van de deelnemende organisaties. Op www.kbbbd.nl is te vinden welke bedrijven nog meer deelnemen aan deze week.

Woonzorggroep Samen organiseert van 20 t/m 23 maart speeddatesessies op locaties Magnushof, Lelypark, Trambaan en Hof van Wieringen. De speeddates zijn voor iedereen die op een laagdrempelige manier kennis wil maken met de organisatie en/of interesse heeft om te werken of vrijwilligerswerk te doen in de zorg. Daarnaast worden er ook rondleidingen verzorgd.

Agenda

Maandag 20 maart 16.00- 19.00u – Hof van Wieringen
Dinsdag 21 maart 16.00- 19.00u – De Trambaan in Nieuwe Niedorp
Woensdag 22 maart 16.00- 18.30u – Lelypark in Wieringerwerf
Donderdag 23 maart 16.00- 19.00u – Magnushof in Schagen

Geïnteresseerd in de speeddates? Aanmelden kan alvast via kbbbd.nl, maar spontaan langskomen is ook mogelijk.

Meer nieuws

27 september 2023
Dorpsbijeenkomst op 9 oktober – Mooi Leven in Warmenhuizen

Mooi Leven is een initiatief van, voor en met inwoners van Warmenhuizen om te zorgen voor een omgeving waar mensen langer in goede gezondheid en met plezier kunnen blijven wonen.

Lees het hele bericht
3 mensen die in de woonkamer aan het praten zijn met elkaar
4 september 2023
Uitzending Nieuwsuur over project Langer Vitaal Thuis

2 september heeft Nieuwsuur aandacht besteedt aan ons innovatieve project Langer Vitaal Thuis. Het doel van dit project is om de zelfstandigheid van hulpbehoevende ouderen te vergroten.

Lees het hele bericht
4 juli 2023
Wijkoverleg project EOS draagt bij aan betere samenwerking 

In 2022 startten Omring, Evean en Woonzorggroep Samen project EOS: Het opzetten van herkenbare en aanspreekbare wijkverpleging. De projectorganisatie bracht twee wijken in kaart om de samenwerking...

Lees het hele bericht