Samen opent de deuren

8 maart 2023

Tussen maandag 20 en zaterdag 25 maart openen bedrijven in Noord-Holland Noord massaal de deuren tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen. Woonzorggroep Samen organiseert in deze week speeddates en rondleidingen op diverse locaties voor iedereen die geïnteresseerd is in zorg en werken in de zorg.


De Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen is een open bedrijvenweek om inwoners kennis te laten maken met ondernemingen in Noord-Holland Noord. Om werkzoekenden op de arbeidsmarkt een kans te bieden. Om leerlingen en studenten een idee te geven van wat er in de regio allemaal voor moois gebeurt. Maar ook om familie, vrienden of buren met trots het bedrijf te laten zien. Woonzorggroep Samen is een van de deelnemende organisaties. Op www.kbbbd.nl is te vinden welke bedrijven nog meer deelnemen aan deze week.

Woonzorggroep Samen organiseert van 20 t/m 23 maart speeddatesessies op locaties Magnushof, Lelypark, Trambaan en Hof van Wieringen. De speeddates zijn voor iedereen die op een laagdrempelige manier kennis wil maken met de organisatie en/of interesse heeft om te werken of vrijwilligerswerk te doen in de zorg. Daarnaast worden er ook rondleidingen verzorgd.

Agenda

Maandag 20 maart 16.00- 19.00u – Hof van Wieringen
Dinsdag 21 maart 16.00- 19.00u – De Trambaan in Nieuwe Niedorp
Woensdag 22 maart 16.00- 18.30u – Lelypark in Wieringerwerf
Donderdag 23 maart 16.00- 19.00u – Magnushof in Schagen

Geïnteresseerd in de speeddates? Aanmelden kan alvast via kbbbd.nl, maar spontaan langskomen is ook mogelijk.

Meer nieuws

20 juni 2024
Fietslessen gaan weer van start!

Fietsen is niet alleen een manier van transport, maar het geeft ook een hoop plezier en vrijheid. Echter kan het voor velen ook een bron van angst en onzekerheid zijn, waardoor een hoop plezier en...

Lees het hele bericht
30 mei 2024
Video’s over eerstelijns zorg

Recent is er een serie video's gemaakt over de eerstelijnszorg die door Samen wordt geboden. In de video's laten we zien wat de therapeuten kunnen betekenen en wat zij precies doen.

Lees het hele bericht
11 april 2024
De Bron 25 jaar!

Afgelopen dinsdag, 9 april, was het groot feest bij locatie De Bron in Schagen! De Bron bestaat dit jaar namelijk 25 jaar.

Lees het hele bericht