Samen Fitness bestaat 10 jaar

1 mei 2023

Samen Fitness bestaat deze maand 10 jaar! Een feestelijk jubileum dat deze maand uitgebreid wordt gevierd. Samen Fitness is de sportschool voor de wat oudere doelgroep, gezellig sporten met leeftijdsgenoten. Samen Fitness beschikt over een prachtige fitnesszaal, met onder andere apparatuur op luchtdruk, welke makkelijk en veilig in te stellen zijn.


“We zijn enorm blij met dit feestelijke jubileum. Fitness is goed voor de conditie en het mentaal welbevinden. Bovendien is fitness een relatief veilige sport en laagdrempelig om te beoefenen”, aldus het team bewegingsagogen van Samen Fitness.

“In 2013 werd de fitnesszaal officieel geopend. De fitnesszaal is ingericht met moderne apparaten waar de klanten op een zelfstandige en veilige manier kunnen sporten en revalideren. Voor ieder lid wordt een trainingsschema op maat gemaakt, zodat iedereen op zijn eigen niveau kan trainen.”

Naast trainingsprogramma’s op maat biedt Samen Fitness ook een aantal groepslessen aan zoals balanstraining en bootcamp. Daarnaast beschikt Samen Fitness over een therapiebad, waar verschillende vormen van bewegen worden aangeboden, zoals aquafit.

Benieuwd of fitness iets voor u is?
Schrijf u in voor één van onze proeflessen of kom langs op onze open dag. Meer informatie en het gehele programma vindt u op www.woonzorggroepsamen.nl. De open dag vindt plaats op 13 mei van 10.00 – 15.00 uur in locatie Magnushof van Woonzorggroep Samen, Jacob Ruysdaellaan 30 te Schagen. De entree is gratis en voor iedereen toegankelijk.

Meer nieuws

11 mei 2023
Trefpunt Gezond&ZO officieel geopend

Trefpunt Gezond&Zo in Warmenhuizen is officieel geopend. Trefpunt Gezond&Zo is er voor alle inwoners in Warmenhuizen die prettig, zelfstandig en zo gezond mogelijk willen leven.

Lees het hele bericht