Samen bij u thuis

Zo lang en fit mogelijk in uw vertrouwde omgeving blijven wonen. Met kwaliteit van leven. Dat is de uitdaging die Thuiszorg Samen met u aangaat. Onze vakkundige medewerkers doen dit op een menselijke manier die past bij uw situatie. Niet de beperking, maar de doelen die u wilt bereiken staan bij ons centraal. Want gezondheid is meer dan alleen niet-ziek zijn. Onze thuiszorgteams streven naar een betekenisvol leven voor iedereen in de gemeenten Schagen en Hollands Kroon.

Onze diensten

Zorgverlening

Wij helpen u bij het kiezen van de zorg die het beste bij u past. Misschien hebt u (tijdelijk) hulp nodig bij het douchen of aankleden? Of enkel hulp bij het zwachtelen? Voor elke vraag staan wij voor u klaar. Op basis van uw behoefte bepalen we samen of we meerdere keren per week of dagelijks bij u thuis langskomen, of dat u vaker hulp nodig heeft.

Gespecialiseerde verpleging

Soms is gewone zorg niet genoeg en heeft u meer gespecialiseerde verpleging nodig. Dan staat ons verpleegkundig technisch team zeven dagen per week en 24 uur per dag voor u klaar. Het verpleegkundig technisch team (VTT) van Samen maakt het mogelijk om zorg die voorheen in het ziekenhuis werd verricht ook thuis te verrichten. Het VTT wordt ingezet door de arts voor verpleegtechnische zorg. Meer informatie over ons verpleegkundig technisch team vindt u hier.

Langer Vitaal Thuis

Zo lang en fit mogelijk in uw vertrouwde omgeving blijven wonen met kwaliteit van leven, dat is waar we u met het Langer Vitaal Thuis programma mee kunnen helpen.

Download het stappenplan hier

Positieve Gezondheid

In Positieve Gezondheid staat een betekenisvol leven centraal. Positieve Gezondheid is een benadering binnen de gezondheidszorg die niet de ziekte, maar een betekenisvol leven van mensen centraal stelt. De nadruk ligt op de veerkracht, eigen regie en het aanpassingsvermogen van de mens en niet op de beperkingen of ziekte zelf. Binnen Thuiszorg Samen omarmen we deze benadering.

Meer over Positieve Gezondheid

Wilt u weten wat Samen precies voor u kan doen?

De wijkverpleegkundige is uw eerste aanspreekpunt als u zorg aan huis nodig heeft. De wijkverpleegkundige bespreekt met u wat u zelf nog kunt, wat uw sociale kring voor u kan betekenen en welke verpleging en verzorging nodig is. Deze afspraken worden vastgelegd. Uw zorgverzekeraar vergoedt deze zorg. Ook kan de wijkverpleegkundige u adviseren in de aanvraag van hulp bij het huishouden of begeleiding. De wijkverpleegkundige onderhoudt contacten met zowel u en uw familie, als met uw huisarts en het zorgteam. Zo wordt de communicatie tussen alle partijen optimaal afgestemd.

Diensten

Verpleging en verzorging thuis

Verpleging en verzorging thuis

Hulp bij het huishouden

Hulp bij het huishouden

Persoonsalarmering

Persoonsalarmering

Maaltijdservice

Maaltijdservice

Dagactiviteiten

Dagactiviteiten

Thuiszorgteams Samen

Thuiszorgteams Samen

Particuliere zorg op maat

Particuliere zorg

Ergotherapie

Ergotherapie

Fysiotherapie

Fysiotherapie

Logopedie

Logopedie

Diëtist

Diëtist

Thuiszorg Samen

Thuiszorg Samen is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering.