Opening feestweek 50-jarig bestaan Magnushof

25 oktober 2022
De feestweek van Magnushof is gisteren feestelijk geopend in restaurant De Ontmoeting. Bestuurder Tanja Ineke, wethouder Cor Quint en mevrouw Meijer spraken de bewoners, medewerkers, vrijwilligers en genodigden toe en hesen de jubileum vlag. Daarna genoten de bezoekers van een heerlijke High Tea verzorgd door de Voedingsdienst van Samen. Dankzij muzikant Dick Raat gingen de voetjes van de vloer. Wat een feest!
De komende dagen staan in het teken van feest voor de bewoners, vrijwilligers en medewerkers van Magnushof met verschillende activiteiten, diners en feest.
Op zaterdag sluiten we de feestweek af met de open dag van het Revalidatie- en Behandelcentrum Samen dat ook gevestigd is in Magnushof.
Meer informatie over de feestweek vindt u hier.
Noordkop Centraal maakte een item over de opening van de feestweek.

Je moet de marketing cookies accepteren om dit te bekijken.

Meer nieuws

14 mei 2024
Fietslessen gaan weer van start!

Fietsen is niet alleen een manier van transport, maar het geeft ook een hoop plezier en vrijheid. Echter kan het voor velen ook een bron van angst en onzekerheid zijn, waardoor een hoop plezier en...

Lees het hele bericht
11 april 2024
De Bron 25 jaar!

Afgelopen dinsdag, 9 april, was het groot feest bij locatie De Bron in Schagen! De Bron bestaat dit jaar namelijk 25 jaar.

Lees het hele bericht
25 maart 2024
Kom langs bij de vernieuwde fitnesszaal van Samen fitness

De fitnesszaal van Samen Fitness is geheel vernieuwd! De zaal beschikt nu over de modernste fitnessapparaten die gemakkelijk en veilig in te stellen zijn. Dit wordt gevierd tijdens een feestelijke...

Lees het hele bericht