Oliebollenactie Samen Vrienden

13 december 2022

Na het succes van de jaarlijkse erwtensoepactie in november met een record van 800 liter verkochte erwtensoep kunt u deze maand weer oliebollen en appelbeignets bestellen bij Samen Vrienden voor op oudejaarsavond.

Bestellen kan tot en met 30 december 18:00 uur via www.samenvrienden.nl/oliebollen

De oliebollen en appelbeignets worden door een gerenommeerde bakker speciaal voor Samen Vrienden bereid en zijn gegarandeerd van banketbakkers kwaliteit!

Met uw aankoop steunt u ook Stichting Samen Vrienden want de opbrengst komt geheel ten goede aan de rolstoelbussen. De cliënten van alle zorgcentra van Samen kunnen gebruik maken van de rolstoelbussen, om naar familie of vrienden te gaan, leuke uitjes te maken of om evenementen te bezoeken.

 

Meer nieuws

14 mei 2024
Fietslessen gaan weer van start!

Fietsen is niet alleen een manier van transport, maar het geeft ook een hoop plezier en vrijheid. Echter kan het voor velen ook een bron van angst en onzekerheid zijn, waardoor een hoop plezier en...

Lees het hele bericht
11 april 2024
De Bron 25 jaar!

Afgelopen dinsdag, 9 april, was het groot feest bij locatie De Bron in Schagen! De Bron bestaat dit jaar namelijk 25 jaar.

Lees het hele bericht
25 maart 2024
Kom langs bij de vernieuwde fitnesszaal van Samen fitness

De fitnesszaal van Samen Fitness is geheel vernieuwd! De zaal beschikt nu over de modernste fitnessapparaten die gemakkelijk en veilig in te stellen zijn. Dit wordt gevierd tijdens een feestelijke...

Lees het hele bericht