Oliebollenactie Samen Vrienden

15 december 2023

Na het succes van de jaarlijkse erwtensoepactie in november kun je deze maand weer oliebollen en appelbeignets bestellen bij Samen Vrienden voor op oudejaarsavond. 

Stichting Samen Vrienden bied je de mogelijkheid om online (tot en met 30 december 18:00 uur) voor de oudejaarsdag overheerlijke oliebollen en appelbeignets te bestellen via www.samenvrienden.nl/oliebollen

De oliebollen en appelbeignets worden door een gerenommeerde bakker speciaal voor Samen Vrienden bereid en zijn gegarandeerd van banketbakkers kwaliteit! Met uw aankoop steunt je ook de stichting want de opbrengst komt geheel ten goede aan de rolstoelbussen van Samen Vrienden.

Bestellen

Meer nieuws

20 juni 2024
Fietslessen gaan weer van start!

Fietsen is niet alleen een manier van transport, maar het geeft ook een hoop plezier en vrijheid. Echter kan het voor velen ook een bron van angst en onzekerheid zijn, waardoor een hoop plezier en...

Lees het hele bericht
30 mei 2024
Video’s over eerstelijns zorg

Recent is er een serie video's gemaakt over de eerstelijnszorg die door Samen wordt geboden. In de video's laten we zien wat de therapeuten kunnen betekenen en wat zij precies doen.

Lees het hele bericht
11 april 2024
De Bron 25 jaar!

Afgelopen dinsdag, 9 april, was het groot feest bij locatie De Bron in Schagen! De Bron bestaat dit jaar namelijk 25 jaar.

Lees het hele bericht