Nieuwe expositie in Magnushof

8 november 2022

Locatie Magnushof van Woonzorggroep Samen, heeft een nieuwe expositie. In Magnushof hangen foto’s gemaakt door Fotoclub Schagen die voor de 16e keer exposeren.


Fotoclub Schagen

De fotoclub bestaat uit 40 enthousiaste amateurfotografen. Op de clubavonden komen alle aspecten van de fotografie aan de orde, zoals het tonen en bespreken van foto’s en Audio Visuele series, lezingen, werkavonden en wedstrijden. De foto’s die geëxposeerd worden in Magnushof zijn zeer divers. Landschappen, macro, reizen, avondfotografie en ga zo maar door. Het is zeker de moeite waard om eens een rondje te lopen in Magnushof.

Voor meer informatie zie: www.fotoclubschagen.nl

De expositie

Deze expositie is tot 31 januari te bewonderen op de begane grond van Magnushof. U bent van harte welkom om een kijkje te nemen. De locatie is vrij te bezoeken tijdens de openingstijden.

Meer nieuws

27 september 2023
Dorpsbijeenkomst op 9 oktober – Mooi Leven in Warmenhuizen

Mooi Leven is een initiatief van, voor en met inwoners van Warmenhuizen om te zorgen voor een omgeving waar mensen langer in goede gezondheid en met plezier kunnen blijven wonen.

Lees het hele bericht
3 mensen die in de woonkamer aan het praten zijn met elkaar
4 september 2023
Uitzending Nieuwsuur over project Langer Vitaal Thuis

2 september heeft Nieuwsuur aandacht besteedt aan ons innovatieve project Langer Vitaal Thuis. Het doel van dit project is om de zelfstandigheid van hulpbehoevende ouderen te vergroten.

Lees het hele bericht
4 juli 2023
Wijkoverleg project EOS draagt bij aan betere samenwerking 

In 2022 startten Omring, Evean en Woonzorggroep Samen project EOS: Het opzetten van herkenbare en aanspreekbare wijkverpleging. De projectorganisatie bracht twee wijken in kaart om de samenwerking...

Lees het hele bericht