Nieuwe expositie in Magnushof

8 november 2022

Locatie Magnushof van Woonzorggroep Samen, heeft een nieuwe expositie. In Magnushof hangen foto’s gemaakt door Fotoclub Schagen die voor de 16e keer exposeren.


Fotoclub Schagen

De fotoclub bestaat uit 40 enthousiaste amateurfotografen. Op de clubavonden komen alle aspecten van de fotografie aan de orde, zoals het tonen en bespreken van foto’s en Audio Visuele series, lezingen, werkavonden en wedstrijden. De foto’s die geëxposeerd worden in Magnushof zijn zeer divers. Landschappen, macro, reizen, avondfotografie en ga zo maar door. Het is zeker de moeite waard om eens een rondje te lopen in Magnushof.

Voor meer informatie zie: www.fotoclubschagen.nl

De expositie

Deze expositie is tot 31 januari te bewonderen op de begane grond van Magnushof. U bent van harte welkom om een kijkje te nemen. De locatie is vrij te bezoeken tijdens de openingstijden.

Meer nieuws

14 mei 2024
Fietslessen gaan weer van start!

Fietsen is niet alleen een manier van transport, maar het geeft ook een hoop plezier en vrijheid. Echter kan het voor velen ook een bron van angst en onzekerheid zijn, waardoor een hoop plezier en...

Lees het hele bericht
11 april 2024
De Bron 25 jaar!

Afgelopen dinsdag, 9 april, was het groot feest bij locatie De Bron in Schagen! De Bron bestaat dit jaar namelijk 25 jaar.

Lees het hele bericht
25 maart 2024
Kom langs bij de vernieuwde fitnesszaal van Samen fitness

De fitnesszaal van Samen Fitness is geheel vernieuwd! De zaal beschikt nu over de modernste fitnessapparaten die gemakkelijk en veilig in te stellen zijn. Dit wordt gevierd tijdens een feestelijke...

Lees het hele bericht