Nieuwe datum dorpsbijeenkomst Warmenhuizen bekend

12 oktober 2022

De zorg is van ons allemaal. ‘Als we aan zorg denken dan denken we vaak aan ziekenhuizen, verpleeghuizen, thuiszorg, maar de zorg is meer dan dat. Het is de vader die zijn dochter wiegt, de grootouder die op de kleinkinderen past, de buurman die de boodschappen doet, de dochter die haar moeder vast houdt. Als er een schakel omvalt dan merkt de hele samenleving dat‘ en dat is wat er nu gaat gebeuren als we blijven doen zoals we altijd deden, want dat lukt niet meer.


Dorpsbijeenkomst, komt u ook?

Op 9 november organiseren we, in samenwerking met de Dorpsraad Warmenhuizen, opnieuw een dorpsbijeenkomst. Zien we u dan ook? Nodig gerust uw buren en kennissen uit Warmenhuizen uit om hierbij aan te sluiten. Want de zorg in Warmenhuizen is van ons allemaal! Voor meer informatie en om u aan te melden, klik hier.

Meer nieuws

27 september 2023
Dorpsbijeenkomst op 9 oktober – Mooi Leven in Warmenhuizen

Mooi Leven is een initiatief van, voor en met inwoners van Warmenhuizen om te zorgen voor een omgeving waar mensen langer in goede gezondheid en met plezier kunnen blijven wonen.

Lees het hele bericht
3 mensen die in de woonkamer aan het praten zijn met elkaar
4 september 2023
Uitzending Nieuwsuur over project Langer Vitaal Thuis

2 september heeft Nieuwsuur aandacht besteedt aan ons innovatieve project Langer Vitaal Thuis. Het doel van dit project is om de zelfstandigheid van hulpbehoevende ouderen te vergroten.

Lees het hele bericht
4 juli 2023
Wijkoverleg project EOS draagt bij aan betere samenwerking 

In 2022 startten Omring, Evean en Woonzorggroep Samen project EOS: Het opzetten van herkenbare en aanspreekbare wijkverpleging. De projectorganisatie bracht twee wijken in kaart om de samenwerking...

Lees het hele bericht