Nieuwe datum dorpsbijeenkomst Warmenhuizen bekend

12 oktober 2022

De zorg is van ons allemaal. ‘Als we aan zorg denken dan denken we vaak aan ziekenhuizen, verpleeghuizen, thuiszorg, maar de zorg is meer dan dat. Het is de vader die zijn dochter wiegt, de grootouder die op de kleinkinderen past, de buurman die de boodschappen doet, de dochter die haar moeder vast houdt. Als er een schakel omvalt dan merkt de hele samenleving dat‘ en dat is wat er nu gaat gebeuren als we blijven doen zoals we altijd deden, want dat lukt niet meer.


Dorpsbijeenkomst, komt u ook?

Op 9 november organiseren we, in samenwerking met de Dorpsraad Warmenhuizen, opnieuw een dorpsbijeenkomst. Zien we u dan ook? Nodig gerust uw buren en kennissen uit Warmenhuizen uit om hierbij aan te sluiten. Want de zorg in Warmenhuizen is van ons allemaal! Voor meer informatie en om u aan te melden, klik hier.

Meer nieuws

14 mei 2024
Fietslessen gaan weer van start!

Fietsen is niet alleen een manier van transport, maar het geeft ook een hoop plezier en vrijheid. Echter kan het voor velen ook een bron van angst en onzekerheid zijn, waardoor een hoop plezier en...

Lees het hele bericht
11 april 2024
De Bron 25 jaar!

Afgelopen dinsdag, 9 april, was het groot feest bij locatie De Bron in Schagen! De Bron bestaat dit jaar namelijk 25 jaar.

Lees het hele bericht
25 maart 2024
Kom langs bij de vernieuwde fitnesszaal van Samen fitness

De fitnesszaal van Samen Fitness is geheel vernieuwd! De zaal beschikt nu over de modernste fitnessapparaten die gemakkelijk en veilig in te stellen zijn. Dit wordt gevierd tijdens een feestelijke...

Lees het hele bericht