Mooi Leven Nieuwjaarsbijeenkomst

30 januari 2024

Maandag 29 januari vond er een bijzondere nieuwjaarsbijeenkomst plaats in Angelapark. De bijeenkomst stond geheel in het teken van positieve gezondheid, het vieren van Mooi Leven in Warmenhuizen en het delen van onze dromen voor het komende jaar. Samen met medewerkers en bewoners uit het dorp hebben we geproost op het Mooie Leven in Warmenhuizen. De avond was een sprankelende mix van inspiratie, gezelligheid en goede gesprekken.


Mooi Leven voor jezelf en voor een ander! 

Mooi Leven is geïnspireerd door de Blue Zones. Plekken op de wereld waar mensen heel gelukkig en gezond leven en oud worden, zonder mentale aftakeling. Maar hoe doe je dat nu eigenlijk in de praktijk? En hoe kun je er zelf mee aan de slag, voor jezelf? Wat kun je voor anderen doen? Hoe houd je bijvoorbeeld je goede voornemens vol? Dat is waar het in deze bijeenkomst om draaide.

Positieve gezondheid

Deze bijeenkomst stond in het teken van goede voornemens en positieve gezondheid. Wat is positieve gezondheid en wat kan dit voor jou betekenen? We hebben stilgestaan bij de waarde van ons welzijn en hoe we elkaar kunnen ondersteunen om gezond en gelukkig te leven. Daarnaast gaven we tips voor een vitaal leven.

Mooi Leven

Gezamenlijk vierden we onze successen van het afgelopen jaar en keken we vooruit naar het komende jaar. Het was een avond vol verrassingen, inspirerende verhalen en de kans om nieuwe mensen te ontmoeten.

Meer nieuws

15 december 2023
Oliebollenactie Samen Vrienden

Na het succes van de jaarlijkse erwtensoepactie in november kun je deze maand weer oliebollen en appelbeignets bestellen bij Samen Vrienden voor op oudejaarsavond. 

Lees het hele bericht
4 mensen in een kantoor met een kleurrijke tulpen achtergrond
6 november 2023
Unieke samenwerking op gebied van hulpmiddelen is een feit 

Op 6 november is de samenwerking tussen Samen en Vegro formeel vastgelegd. Vegro, experticecentrum voor hulpmiddelen is vanaf heden de leverancier van Samen voor de zogeheten hulpmiddelenkoffer. Het...

Lees het hele bericht