Mooi Leven Nieuwjaarsbijeenkomst

30 januari 2024

Maandag 29 januari vond er een bijzondere nieuwjaarsbijeenkomst plaats in Angelapark. De bijeenkomst stond geheel in het teken van positieve gezondheid, het vieren van Mooi Leven in Warmenhuizen en het delen van onze dromen voor het komende jaar. Samen met medewerkers en bewoners uit het dorp hebben we geproost op het Mooie Leven in Warmenhuizen. De avond was een sprankelende mix van inspiratie, gezelligheid en goede gesprekken.


Mooi Leven voor jezelf en voor een ander! 

Mooi Leven is geïnspireerd door de Blue Zones. Plekken op de wereld waar mensen heel gelukkig en gezond leven en oud worden, zonder mentale aftakeling. Maar hoe doe je dat nu eigenlijk in de praktijk? En hoe kun je er zelf mee aan de slag, voor jezelf? Wat kun je voor anderen doen? Hoe houd je bijvoorbeeld je goede voornemens vol? Dat is waar het in deze bijeenkomst om draaide.

Positieve gezondheid

Deze bijeenkomst stond in het teken van goede voornemens en positieve gezondheid. Wat is positieve gezondheid en wat kan dit voor jou betekenen? We hebben stilgestaan bij de waarde van ons welzijn en hoe we elkaar kunnen ondersteunen om gezond en gelukkig te leven. Daarnaast gaven we tips voor een vitaal leven.

Mooi Leven

Gezamenlijk vierden we onze successen van het afgelopen jaar en keken we vooruit naar het komende jaar. Het was een avond vol verrassingen, inspirerende verhalen en de kans om nieuwe mensen te ontmoeten.

Meer nieuws

20 juni 2024
Fietslessen gaan weer van start!

Fietsen is niet alleen een manier van transport, maar het geeft ook een hoop plezier en vrijheid. Echter kan het voor velen ook een bron van angst en onzekerheid zijn, waardoor een hoop plezier en...

Lees het hele bericht
30 mei 2024
Video’s over eerstelijns zorg

Recent is er een serie video's gemaakt over de eerstelijnszorg die door Samen wordt geboden. In de video's laten we zien wat de therapeuten kunnen betekenen en wat zij precies doen.

Lees het hele bericht
11 april 2024
De Bron 25 jaar!

Afgelopen dinsdag, 9 april, was het groot feest bij locatie De Bron in Schagen! De Bron bestaat dit jaar namelijk 25 jaar.

Lees het hele bericht