Magnushof viert 50-jarig jubileum met gouden feestweek

3 oktober 2022

Maandag 24 oktober 2022 viert verpleeghuis Magnushof het 50-jarig bestaan. Met dit gouden jubileum pakt de locatie van Woonzorggroep Samen flink uit met een programma volop leuke activiteiten voor bewoners, medewerkers, vrijwilligers én openen wij de deuren van ons revalidatie- en behandelcentrum met een open dag aan het eind van de feestweek. De feestweek opent maandag 24 oktober en eindigt zaterdag 29 oktober. 

 Verleden, heden en toekomst ouderenzorg
Bestuurder Tanja Ineke , opent de feestweek van het jubileum: ’’Vijftig jaar geleden was Magnushof één van de eerste verpleeghuizen in Nederland en zo een voorloper in de zorg voor ouderen. In de afgelopen 50 jaar is Magnushof meegegroeid en is het een begrip in de regio geworden. In de strategie van Samen speelt Magnushof ook weer een onmisbare rol, vooral  als het gaat om langer vitaal thuis blijven wonen en revalidatie en behandeling. In de feestweek lichten we deze onderwerpen toe. Uiteraard omgeven door leuke activiteiten voor bewoners, hun naasten, vrijwilligers, medewerkers en geïnteresseerden.’’

Programma feestweek
De feestweek duurt van maandag 24 t/m zaterdag 29 oktober, met elke dag verschillende activiteiten. De meeste activiteiten zijn op uitnodiging, om een goede balans te bewaken tussen de festiviteiten en de nodige rust voor de bewoners van Magnushof.  

Programma:

  • Maandag: Officiële opening van de feestweek met genodigden en stakeholders; 
  • Dinsdag: Feestelijk diner voor al onze vrijwilligers; 
  • Dinsdag t/m vrijdag: Diners en activiteiten voor alle bewoners en revalidanten in Magnushof; 
  • Donderdag: Seventies feestavond voor medewerkers; 
  • Zaterdag: Open dag Revalidatie- en behandelcentrum Samen.
     

Open dag Revalidatie- en behandelcentrum
Geïnteresseerden zijn van harte welkom op zaterdag bij de open dag van ons Revalidatie- en behandelcentrum. Op zaterdag 29 oktober van 10.00 tot 15.00 uur kunt u kennismaken met alle onderdelen van ons revalidatiecentrum en de expertise van onze specialisten en behandelaars. Het hele programma is binnenkort te vinden op onze website. De entree is gratis en voor iedereen toegankelijk. 

Meer nieuws