Kerstmarkt Magnushof en De Bron | Schagen

29 november 2022

Bent u al in de kerststemming? Op twee locaties van Woonzorggroep Samen in Schagen wordt in december een sfeervolle kerstmarkt georganiseerd. Het beloven leuke dagen te worden. Er zijn diverse kramen met kerstproducten, een loterij en de verkoop van erwtensoep. Kom langs en proef de sfeer!

Data:

  • Zondag 11 december, van 10.00 tot 15.00 uur in verpleeghuis Magnushof
    Jacob Ruijsdaellaan 30 in Schagen
  • Dinsdag 13 december, van 9.30 tot 15.30 uur in zorgcentrum De Bron
    Kogerlaan 36-a in Schagen

Veel creatieve hobbyisten bieden kerstproducten aan, zoals cadeau artikelen, kerstkaarten, kerststukjes en decoratiematerialen. Ook Stichting Samen Vrienden is aanwezig op de kerstmarkten met een gezellige loterij, waarbij u mooie prijzen kunt winnen. Daarnaast verkopen zij in locatie De Bron overheerlijke erwtensoep om diepgevroren mee te nemen of meteen van te genieten.

Met de opbrengst van de loterijen en de verkoop van de erwtensoep kan Samen Vrienden de rolstoelbussen laten rijden en leuke activiteiten organiseren voor de cliënten van Woonzorggroep Samen.

U bent van harte welkom op de Samen kerstmarkten! De entree is gratis.

 

Meer nieuws

11 mei 2023
Trefpunt Gezond&ZO officieel geopend

Trefpunt Gezond&Zo in Warmenhuizen is officieel geopend. Trefpunt Gezond&Zo is er voor alle inwoners in Warmenhuizen die prettig, zelfstandig en zo gezond mogelijk willen leven.

Lees het hele bericht