Kerstmarkt Magnushof en De Bron | Schagen

29 november 2022

Bent u al in de kerststemming? Op twee locaties van Woonzorggroep Samen in Schagen wordt in december een sfeervolle kerstmarkt georganiseerd. Het beloven leuke dagen te worden. Er zijn diverse kramen met kerstproducten, een loterij en de verkoop van erwtensoep. Kom langs en proef de sfeer!

Data:

  • Zondag 11 december, van 10.00 tot 15.00 uur in verpleeghuis Magnushof
    Jacob Ruijsdaellaan 30 in Schagen
  • Dinsdag 13 december, van 9.30 tot 15.30 uur in zorgcentrum De Bron
    Kogerlaan 36-a in Schagen

Veel creatieve hobbyisten bieden kerstproducten aan, zoals cadeau artikelen, kerstkaarten, kerststukjes en decoratiematerialen. Ook Stichting Samen Vrienden is aanwezig op de kerstmarkten met een gezellige loterij, waarbij u mooie prijzen kunt winnen. Daarnaast verkopen zij in locatie De Bron overheerlijke erwtensoep om diepgevroren mee te nemen of meteen van te genieten.

Met de opbrengst van de loterijen en de verkoop van de erwtensoep kan Samen Vrienden de rolstoelbussen laten rijden en leuke activiteiten organiseren voor de cliënten van Woonzorggroep Samen.

U bent van harte welkom op de Samen kerstmarkten! De entree is gratis.

 

Meer nieuws

14 mei 2024
Fietslessen gaan weer van start!

Fietsen is niet alleen een manier van transport, maar het geeft ook een hoop plezier en vrijheid. Echter kan het voor velen ook een bron van angst en onzekerheid zijn, waardoor een hoop plezier en...

Lees het hele bericht
11 april 2024
De Bron 25 jaar!

Afgelopen dinsdag, 9 april, was het groot feest bij locatie De Bron in Schagen! De Bron bestaat dit jaar namelijk 25 jaar.

Lees het hele bericht
25 maart 2024
Kom langs bij de vernieuwde fitnesszaal van Samen fitness

De fitnesszaal van Samen Fitness is geheel vernieuwd! De zaal beschikt nu over de modernste fitnessapparaten die gemakkelijk en veilig in te stellen zijn. Dit wordt gevierd tijdens een feestelijke...

Lees het hele bericht