Kom Samen beleven tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen

12 maart 2024

Tussen zaterdag 16 en zondag 24 maart openen bedrijven in Noord-Holland Noord massaal de deuren tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen. Samen organiseert in deze week allerlei activiteiten, belevenissen en rondleidingen op diverse locaties voor iedereen die geïnteresseerd is in zorg en werken in de zorg.


De Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen is een open bedrijvenweek om inwoners kennis te laten maken met ondernemingen in Noord-Holland Noord. Om werkzoekenden op de arbeidsmarkt een kans te bieden. Om leerlingen en studenten een idee te geven van wat er in de regio allemaal voor moois gebeurt. Maar ook om familie, vrienden of buren met trots het bedrijf te laten zien. Samen is een van de deelnemende organisaties. Op www.kbbbd.nl is te vinden welke bedrijven nog meer deelnemen aan deze week.

Samen organiseert van 18 t/m 22 maart activiteiten/belevenissen op locaties De Bron, De Trambaan, De Zandstee en Hof van Wieringen. De activiteiten zijn voor iedereen die op een laagdrempelige manier kennis wil maken met de organisatie en/of interesse heeft om te werken of vrijwilligerswerk te doen in de zorg. Daarnaast worden er ook rondleidingen verzorgd.

Agenda
Maandag 18 maart 14.00- 17.00u – De Bron in Schagen
Dinsdag 19 maart 14.00- 17.00u – De Trambaan in Nieuwe Niedorp
Donderdag 21 maart 14.00- 17.00u – De Zandstee in ’t Zand
Vrijdag 22 maart 14.00 – 17.00u – Hof van Wieringen in Hippolytushoef

De verschillende activiteiten die op het programma staan zijn interessant voor iedereen. We zijn van plan om boeiende belevingen te creëren, zodat mensen kunnen beleven hoe het is om slechtziend te zijn, hoe eten smaakt als je niks kunt zien en hoe het is om dementie te hebben. Daarnaast kunnen mensen deelnemen aan workshops om bijvoorbeeld te leren hoe je een ‘doodgewoon gesprek’ kunt aangaan.

Belevenissen per locatie:

Geïnteresseerd in deze leerzame dagen? Kom vooral langs! Aanmelden hoeft niet, iedereen is welkom. Kom je ook Samen beleven?

Meer nieuws

20 juni 2024
Fietslessen gaan weer van start!

Fietsen is niet alleen een manier van transport, maar het geeft ook een hoop plezier en vrijheid. Echter kan het voor velen ook een bron van angst en onzekerheid zijn, waardoor een hoop plezier en...

Lees het hele bericht
30 mei 2024
Video’s over eerstelijns zorg

Recent is er een serie video's gemaakt over de eerstelijnszorg die door Samen wordt geboden. In de video's laten we zien wat de therapeuten kunnen betekenen en wat zij precies doen.

Lees het hele bericht
11 april 2024
De Bron 25 jaar!

Afgelopen dinsdag, 9 april, was het groot feest bij locatie De Bron in Schagen! De Bron bestaat dit jaar namelijk 25 jaar.

Lees het hele bericht