Kom Samen beleven tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen

12 maart 2024

Tussen zaterdag 16 en zondag 24 maart openen bedrijven in Noord-Holland Noord massaal de deuren tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen. Samen organiseert in deze week allerlei activiteiten, belevenissen en rondleidingen op diverse locaties voor iedereen die geïnteresseerd is in zorg en werken in de zorg.


De Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen is een open bedrijvenweek om inwoners kennis te laten maken met ondernemingen in Noord-Holland Noord. Om werkzoekenden op de arbeidsmarkt een kans te bieden. Om leerlingen en studenten een idee te geven van wat er in de regio allemaal voor moois gebeurt. Maar ook om familie, vrienden of buren met trots het bedrijf te laten zien. Samen is een van de deelnemende organisaties. Op www.kbbbd.nl is te vinden welke bedrijven nog meer deelnemen aan deze week.

Samen organiseert van 18 t/m 22 maart activiteiten/belevenissen op locaties De Bron, De Trambaan, De Zandstee en Hof van Wieringen. De activiteiten zijn voor iedereen die op een laagdrempelige manier kennis wil maken met de organisatie en/of interesse heeft om te werken of vrijwilligerswerk te doen in de zorg. Daarnaast worden er ook rondleidingen verzorgd.

Agenda
Maandag 18 maart 14.00- 17.00u – De Bron in Schagen
Dinsdag 19 maart 14.00- 17.00u – De Trambaan in Nieuwe Niedorp
Donderdag 21 maart 14.00- 17.00u – De Zandstee in ’t Zand
Vrijdag 22 maart 14.00 – 17.00u – Hof van Wieringen in Hippolytushoef

De verschillende activiteiten die op het programma staan zijn interessant voor iedereen. We zijn van plan om boeiende belevingen te creëren, zodat mensen kunnen beleven hoe het is om slechtziend te zijn, hoe eten smaakt als je niks kunt zien en hoe het is om dementie te hebben. Daarnaast kunnen mensen deelnemen aan workshops om bijvoorbeeld te leren hoe je een ‘doodgewoon gesprek’ kunt aangaan.

Belevenissen per locatie:

Geïnteresseerd in deze leerzame dagen? Kom vooral langs! Aanmelden hoeft niet, iedereen is welkom. Kom je ook Samen beleven?

Meer nieuws

11 april 2024
De Bron 25 jaar!

Afgelopen dinsdag, 9 april, was het groot feest bij locatie De Bron in Schagen! De Bron bestaat dit jaar namelijk 25 jaar.

Lees het hele bericht
25 maart 2024
Kom langs bij de vernieuwde fitnesszaal van Samen fitness

De fitnesszaal van Samen Fitness is geheel vernieuwd! De zaal beschikt nu over de modernste fitnessapparaten die gemakkelijk en veilig in te stellen zijn. Dit wordt gevierd tijdens een feestelijke...

Lees het hele bericht
30 januari 2024
Mooi Leven Nieuwjaarsbijeenkomst

Maandag 29 januari vond er een bijzondere nieuwjaarsbijeenkomst plaats in Angelapark. De bijeenkomst stond geheel in het teken van positieve gezondheid, het vieren van Mooi Leven in Warmenhuizen en...

Lees het hele bericht