Dorpsbijeenkomst op 9 oktober – Mooi Leven in Warmenhuizen

27 september 2023

Een vitaal leven, een gezond leven, een leven samen. Een mooie leven waar wij zelf de regie over hebben. Dat is iets wat we allemaal willen. Een omgeving waar we langer in goede gezondheid en met plezier kunnen blijven wonen. Dit is waar Mooi Leven in Warmenhuizen voor staat. Mooi Leven in Warmenhuizen is een initiatief waar gezondheid meer is dan niet ziek zijn, waar we naar elkaar omkijken, met elkaar activiteiten ondernemen en voor elkaar zorgen.


Mooi Leven komt voort uit Living Lab Warmenhuizen, waarin we in samenwerking met de Dorpsraad Warmenhuizen willen bijdragen aan een gezonde, zorgzame en duurzame samenleving. Samen met inwoners, verenigingen en organisaties hebben we gesproken over de volgende vragen: Wat wilt u als u later oud bent? Hoe wilt u oud worden in Warmenhuizen? Wat vindt u daarin belangrijk? Wat kunnen wij als dorpsgenoten voor elkaar betekenen?

Oplossingen komen niet alleen vanuit de sector: we hebben ook anderen nodig om de zorg toekomstbestendig te maken. De zorg is immers van ons allemaal. Met dank aan alle goede ideeën gaan we nu vervolgstappen zetten om hiermee aan de slag te gaan. Doet u ook mee?

Dorpsbijeenkomst

Op 9 oktober organiseren we een nieuwe dorpsbijeenkomst. Wat staat er op het programma?:

* Een update van alle ideeën waar we mee aan de slag zijn.
* In gesprek over de volgende stappen die we gaan nemen.
* Een ludieke veiling van ideeën.

U bent van harte uitgenodigd om op 9 oktober naar de dorpsbijeenkomst te komen in de Buurtkamer in Angelapark, Pastoor Willemsestraat 2 en kijk hoe u uw steentje kunt bijdragen aan een Mooi Leven in Warmenhuizen.

Mooi Leven is ook gezelligheid, dus uiteraard serveren we een lekker hapje en drankje.

Meld u zich hier aan

Ludieke veiling van ideeën

Tijdens vorige dorpsbijeenkomsten hebben we tal van ideeën verzameld. Nu is het tijd om hier een vervolg aan te geven en de ideeën in uitvoering te brengen.

Op 9 oktober organiseren we een ludieke veiling van ideeën die zijn opgehaald. Van een jeu de boules toernooi organiseren, ouderen uitnodigen bij de sportdag van de basisschool, het opzetten van een wandelvierdaagse stempelpost in Angelapark/Trefpunt, informatie avonden organiseren rondom bijv. gezond eten, positieve gezondheid tot samen taarten bakken of naar een voetbalwedstrijd gaan, de ideeën zijn talrijk. Wilt u één van de ideeën tot uitvoering brengen en zo Mooi Leven in Warmenhuizen waar maken?

Doe mee en kom op 9 oktober naar de dorpsbijeenkomst. We verwelkomen u graag!

Meld u zich hier aan

Meer nieuws

4 mensen in een kantoor met een kleurrijke tulpen achtergrond
6 november 2023
Unieke samenwerking op gebied van hulpmiddelen is een feit 

Op 6 november is de samenwerking tussen Samen en Vegro formeel vastgelegd. Vegro, experticecentrum voor hulpmiddelen is vanaf heden de leverancier van Samen voor de zogeheten hulpmiddelenkoffer. Het...

Lees het hele bericht
30 oktober 2023
Uitnodiging Mantelzorgmiddag

Graag willen we je uitnodigen voor een speciale mantelzorgmiddag, georganiseerd om mensen die mantelzorger zijn te ondersteunen. Tijdens deze middag zal Het Mantelzorgcentrum aanwezig zijn om te...

Lees het hele bericht
13 oktober 2023
Serie Nieuw Oud

In samenwerking met Noordkop Centraal heeft Samen gewerkt aan een serie over het veranderende ouder worden in onze regio. De serie bestaat uit meer dan 10 afleveringen waarin in iedere aflevering een...

Lees het hele bericht