Buddy’s gezocht in Lelypark en Parkhuis

Wil jij het leven van een ander leuker maken? Word Buddy van een bewoner van Parkhuis in Warmenhuizen of Lelypark in Wieringerwerf

Wat is een buddy?
Een buddy is iemand die op vrijwillige basis wordt gekoppeld aan één van onze bewoners. Gewoon omdat jullie een klik hebben met elkaar, een gedeelde hobby of interesse. Samen bepaal je wat je voor elkaar kunt betekenen en hoe vaak je met elkaar afspreekt. Zo zorg jij voor een welkome aanvulling in het leven van onze bewoner!

Interesse?
Ben je benieuwd of jij een klik hebt met één van onze bewoners? Kom dan naar onze speeddate! Meer informatie is te vinden in de onderstaande flyers.

Meer nieuws

27 september 2023
Dorpsbijeenkomst op 9 oktober – Mooi Leven in Warmenhuizen

Mooi Leven is een initiatief van, voor en met inwoners van Warmenhuizen om te zorgen voor een omgeving waar mensen langer in goede gezondheid en met plezier kunnen blijven wonen.

Lees het hele bericht
3 mensen die in de woonkamer aan het praten zijn met elkaar
4 september 2023
Uitzending Nieuwsuur over project Langer Vitaal Thuis

2 september heeft Nieuwsuur aandacht besteedt aan ons innovatieve project Langer Vitaal Thuis. Het doel van dit project is om de zelfstandigheid van hulpbehoevende ouderen te vergroten.

Lees het hele bericht
4 juli 2023
Wijkoverleg project EOS draagt bij aan betere samenwerking 

In 2022 startten Omring, Evean en Woonzorggroep Samen project EOS: Het opzetten van herkenbare en aanspreekbare wijkverpleging. De projectorganisatie bracht twee wijken in kaart om de samenwerking...

Lees het hele bericht