Brand in appartement Magnushof

5 december 2022

Er is rond 15.00 vandaag brand uitgebroken in één van de appartementen op afdeling Zandvenne Zuid op de begaande grond van locatie Magnushof. Hulpdiensten waren snel aanwezig en uit voorzorg zijn alle bewoners van de afdeling en bovenliggende afdelingen (zuidkant) geëvacueerd naar de Verbinding. De brand was gelukkig snel onder controle en is beperkt tot het appartement waar het is uitgebroken.

Er is voor zover nu bekend is niemand gewond geraakt. De bewoners worden goed in de gaten gehouden. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is nog niet bekend. Inmiddels heeft de brandweer het sein brandmeester gegeven en hopen we dat bewoners zo snel mogelijk kunnen terugkeren naar hun eigen afdeling.

Update 17.00: de bewoners zijn teruggekeerd naar hun afdelingen en de brandweer is inmiddels vertrokken. 

We zijn blij met het adequate handelen van onze collega’s en hulpdiensten.

Meer nieuws

20 juni 2024
Fietslessen gaan weer van start!

Fietsen is niet alleen een manier van transport, maar het geeft ook een hoop plezier en vrijheid. Echter kan het voor velen ook een bron van angst en onzekerheid zijn, waardoor een hoop plezier en...

Lees het hele bericht
30 mei 2024
Video’s over eerstelijns zorg

Recent is er een serie video's gemaakt over de eerstelijnszorg die door Samen wordt geboden. In de video's laten we zien wat de therapeuten kunnen betekenen en wat zij precies doen.

Lees het hele bericht
11 april 2024
De Bron 25 jaar!

Afgelopen dinsdag, 9 april, was het groot feest bij locatie De Bron in Schagen! De Bron bestaat dit jaar namelijk 25 jaar.

Lees het hele bericht