Brand in appartement Magnushof

5 december 2022

Er is rond 15.00 vandaag brand uitgebroken in één van de appartementen op afdeling Zandvenne Zuid op de begaande grond van locatie Magnushof. Hulpdiensten waren snel aanwezig en uit voorzorg zijn alle bewoners van de afdeling en bovenliggende afdelingen (zuidkant) geëvacueerd naar de Verbinding. De brand was gelukkig snel onder controle en is beperkt tot het appartement waar het is uitgebroken.

Er is voor zover nu bekend is niemand gewond geraakt. De bewoners worden goed in de gaten gehouden. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is nog niet bekend. Inmiddels heeft de brandweer het sein brandmeester gegeven en hopen we dat bewoners zo snel mogelijk kunnen terugkeren naar hun eigen afdeling.

Update 17.00: de bewoners zijn teruggekeerd naar hun afdelingen en de brandweer is inmiddels vertrokken. 

We zijn blij met het adequate handelen van onze collega’s en hulpdiensten.

Meer nieuws

30 januari 2024
Mooi Leven Nieuwjaarsbijeenkomst

Maandag 29 januari vond er een bijzondere nieuwjaarsbijeenkomst plaats in Angelapark. De bijeenkomst stond geheel in het teken van positieve gezondheid, het vieren van Mooi Leven in Warmenhuizen en...

Lees het hele bericht
15 december 2023
Oliebollenactie Samen Vrienden

Na het succes van de jaarlijkse erwtensoepactie in november kun je deze maand weer oliebollen en appelbeignets bestellen bij Samen Vrienden voor op oudejaarsavond. 

Lees het hele bericht