Storing Vodafone – update

14 april 2023

Update 16.00 uur: Vodafone meldt dat de storing met de mobiele telefoniediensten lijkt opgelost. Mobiel bellen en bellen naar 112 is weer mogelijk. Binnen Samen hebben we na diverse testen ook geconstateerd dat alles weer lijkt te werken.


10.30 uur: Vanwege een landelijke storing bij Vodafone zijn we momenteel mobiel niet te bereiken en kunnen we zelf ook niet bellen. Bij mobiel bellen komt er weliswaar een verbinding tot stand, maar vervolgens hoort u niets. We maken daarom zoveel mogelijk gebruik van de vaste toestellen die op de locaties aanwezig zijn.

Bellen via Whatsapp en Facetime is nog wel mogelijk, dit zou een tijdelijk alternatief kunnen zijn om contact te maken, mocht dat nodig zijn.

Meer nieuws

11 april 2024
De Bron 25 jaar!

Afgelopen dinsdag, 9 april, was het groot feest bij locatie De Bron in Schagen! De Bron bestaat dit jaar namelijk 25 jaar.

Lees het hele bericht
25 maart 2024
Kom langs bij de vernieuwde fitnesszaal van Samen fitness

De fitnesszaal van Samen Fitness is geheel vernieuwd! De zaal beschikt nu over de modernste fitnessapparaten die gemakkelijk en veilig in te stellen zijn. Dit wordt gevierd tijdens een feestelijke...

Lees het hele bericht