50-jarig jubileum De Zandstee

20 september 2022

Deze week viert woonzorglocatie De Zandstee het 50-jarig bestaan. Met dit gouden jubileum pakt de locatie van Woonzorggroep Samen flink uit: met een feestweek volop leuke activiteiten voor bewoners, hun (klein)kinderen, medewerkers, vrijwilligers én inwoners van ’t Zand. 

Activiteiten voor iedereen en op uitnodiging
De feestweek duurt van dinsdag 20 t/m zaterdag 24 september, met elke dag een ander thema. Sommige activiteiten zijn op uitnodiging,  om een goede balans te bewaken tussen de festiviteiten en de nodige rust voor de bewoners. De feestweek eindigt met een prachtig feest voor de bewoners van de Zandstee, met optreden van een bekende mystery guest.

Klik hier voor het hele programma.

Meer nieuws

27 september 2023
Dorpsbijeenkomst op 9 oktober – Mooi Leven in Warmenhuizen

Mooi Leven is een initiatief van, voor en met inwoners van Warmenhuizen om te zorgen voor een omgeving waar mensen langer in goede gezondheid en met plezier kunnen blijven wonen.

Lees het hele bericht
3 mensen die in de woonkamer aan het praten zijn met elkaar
4 september 2023
Uitzending Nieuwsuur over project Langer Vitaal Thuis

2 september heeft Nieuwsuur aandacht besteedt aan ons innovatieve project Langer Vitaal Thuis. Het doel van dit project is om de zelfstandigheid van hulpbehoevende ouderen te vergroten.

Lees het hele bericht
4 juli 2023
Wijkoverleg project EOS draagt bij aan betere samenwerking 

In 2022 startten Omring, Evean en Woonzorggroep Samen project EOS: Het opzetten van herkenbare en aanspreekbare wijkverpleging. De projectorganisatie bracht twee wijken in kaart om de samenwerking...

Lees het hele bericht