50-jarig jubileum De Zandstee

20 september 2022

Deze week viert woonzorglocatie De Zandstee het 50-jarig bestaan. Met dit gouden jubileum pakt de locatie van Woonzorggroep Samen flink uit: met een feestweek volop leuke activiteiten voor bewoners, hun (klein)kinderen, medewerkers, vrijwilligers én inwoners van ’t Zand. 

Activiteiten voor iedereen en op uitnodiging
De feestweek duurt van dinsdag 20 t/m zaterdag 24 september, met elke dag een ander thema. Sommige activiteiten zijn op uitnodiging,  om een goede balans te bewaken tussen de festiviteiten en de nodige rust voor de bewoners. De feestweek eindigt met een prachtig feest voor de bewoners van de Zandstee, met optreden van een bekende mystery guest.

Klik hier voor het hele programma.

Meer nieuws

14 mei 2024
Fietslessen gaan weer van start!

Fietsen is niet alleen een manier van transport, maar het geeft ook een hoop plezier en vrijheid. Echter kan het voor velen ook een bron van angst en onzekerheid zijn, waardoor een hoop plezier en...

Lees het hele bericht
11 april 2024
De Bron 25 jaar!

Afgelopen dinsdag, 9 april, was het groot feest bij locatie De Bron in Schagen! De Bron bestaat dit jaar namelijk 25 jaar.

Lees het hele bericht
25 maart 2024
Kom langs bij de vernieuwde fitnesszaal van Samen fitness

De fitnesszaal van Samen Fitness is geheel vernieuwd! De zaal beschikt nu over de modernste fitnessapparaten die gemakkelijk en veilig in te stellen zijn. Dit wordt gevierd tijdens een feestelijke...

Lees het hele bericht