10-jarig jubileum De Trambaan

De Trambaan in Nieuwe Niedorp bestaat 10 jaar

Zorgcentrum De Trambaan vierde zaterdag haar tienjarig bestaan. Op zaterdag 4 juni is dit met alle genodigden, bewoners en medewerkers gevierd. De locatie anno 2022 oogt nog steeds als een eigentijdse nieuwbouwlocatie waarin diverse vormen van zorg geleverd worden waardoor inwoners van Nieuwe Niedorp, Winkel en omliggende kernen dicht bij hun vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen wanneer zij zorg nodig hebben.

 De opening werd ingeleid door clustermanager Tom Ploeg en teamleider Ellen Jager waarin zij stilstonden bij de afgelopen tien jaar en de toekomst. Tom Ploeg kijkt vol vertrouwen naar de toekomst van De Trambaan: “In 2012 was het nog een heel nieuw concept: langdurige zorg, thuiszorg, kleinschalig wonen én mensen zonder zorg in één gebouw. In De Trambaan vind je ook alle samenwerkingspartners als de huisarts, Wooncompagnie, Incluzio en Wonen Plus Welzijn. In 2022 is dit nog steeds een mooie basis voor de ouderenzorg van de toekomst.”

Voor de bewoners, medewerkers, vrijwilligers en andere betrokkenen waaronder wethouder Mary van Gent was het een gezellige en feestelijke middag met muziek, oudhollandse spelletjes, een loterij en natuurlijk een hapje en een drankje. De dag werd georganiseerd door het eigen team van De Trambaan.

Teamleider Ellen Jager kijkt terug op een geslaagde middag: “We zijn blij dat na de afgelopen twee jaar die in het teken stonden van Corona, dit 10- jarig jubileum hebben mogen vieren met medewerkers, bewoners, vrijwilligers en alle overige betrokkenen. Deze mijlpaal in ons bestaan was nooit mogelijk geweest zonder het vertrouwen vanuit de Wooncompagnie, Wonen plus Welzijn, stichting Samen Vrienden en alle donateurs en uiteraard de steun en betrokkenheid van de medewerkers en bewoners van de Trambaan. Hier zijn wij heel dankbaar voor!”

De Trambaan is onderdeel van Woonzorggroep Samen. In De Trambaan vindt u alle zorg onder één dak, zoals wonen met zorg en kleinschalig wonen voor mensen met dementie. Daarnaast kunt u in De Trambaan een appartement huren voor zelfstandig wonen, eventueel met behulp van Thuiszorg Samen en behandeling van bijvoorbeeld onze fysiotherapeuten in de behandelruimte. Kijk voor meer informatie op www.woonzorggroepsamen.nl.

 

Meer nieuws

14 mei 2024
Fietslessen gaan weer van start!

Fietsen is niet alleen een manier van transport, maar het geeft ook een hoop plezier en vrijheid. Echter kan het voor velen ook een bron van angst en onzekerheid zijn, waardoor een hoop plezier en...

Lees het hele bericht
11 april 2024
De Bron 25 jaar!

Afgelopen dinsdag, 9 april, was het groot feest bij locatie De Bron in Schagen! De Bron bestaat dit jaar namelijk 25 jaar.

Lees het hele bericht
25 maart 2024
Kom langs bij de vernieuwde fitnesszaal van Samen fitness

De fitnesszaal van Samen Fitness is geheel vernieuwd! De zaal beschikt nu over de modernste fitnessapparaten die gemakkelijk en veilig in te stellen zijn. Dit wordt gevierd tijdens een feestelijke...

Lees het hele bericht