In Warmenhuizen is het hele dorp betrokken bij de toekomst van de zorg

Woensdag 10 mei opent in het dorp Warmenhuizen een trefpunt voor inwoners, waar ze terecht kunnen voor alles rondom een gezond, gelukkig en zelfstandig leven. Het is één van de eerste concrete oplossingen uit het Living Lab in de Kop van Noord-Holland, geïnitieerd door Woonzorggroep Samen. In dat Living Lab is de zorgorganisatie, samen met de Dorpsraad, zorg- en welzijnsorganisaties, de gemeente én met inwoners op zoek naar het antwoord op de vraag: hoe krijgen we het werk in de zorg verricht?

Actiz, branchevereniging van ongeveer 400 zorgorganisaties, heeft hierover een interview gehouden met projectleider en aanjager van het project Sigrid van Haaster en Arco Kleimeer, lid van de Dorpsraad in Warmenhuizen. Lees hier het gehele interview.

Meer nieuws

11 april 2024
De Bron 25 jaar!

Afgelopen dinsdag, 9 april, was het groot feest bij locatie De Bron in Schagen! De Bron bestaat dit jaar namelijk 25 jaar.

Lees het hele bericht
25 maart 2024
Kom langs bij de vernieuwde fitnesszaal van Samen fitness

De fitnesszaal van Samen Fitness is geheel vernieuwd! De zaal beschikt nu over de modernste fitnessapparaten die gemakkelijk en veilig in te stellen zijn. Dit wordt gevierd tijdens een feestelijke...

Lees het hele bericht