Samen Fitness

Bewegen is goed voor een mens! Natuurlijk... het maakt u fitter, sterker, slanker en leniger. Het vergroot het uithoudingsvermogen en geeft energie. Maar bewegen is ook goed voor de hersenen én voor uw humeur.

Lees verder

Samen Fitness is fitness voor de wat oudere doelgroep. Geen fitnesszaal vol gespierde jonge mensen, maar gezellig samen met leeftijdsgenoten in een veilige omgeving fitnessen. Samen Fitness beschikt over een prachtige fitnesszaal, met apparaten die zich aanpassen aan uw trainingsprogramma en heel makkelijk te gebruiken zijn. U kunt alleen komen sporten of samen. Wanneer het ú uitkomt, want we hebben ruime openingstijden.

Als u voor het eerst komt, laten wij u alles zien. Samen met u maken we een trainingsprogramma op maat.

Wat kost het?

U kunt bij ons onbeperkt sporten voor slechts € 30,- per maand. Als u één keer in de week komt kost het u maandelijks € 25,-. U betaalt een eenmalig inschrijftarief van € 12,50. Schrijf u in en begin... morgen!

Wilt u extra begeleiding?

Onze ervaren bewegingsagogen helpen u graag. In groepsverband is deze begeleiding al mogelijk vanaf € 8,50 per uur (bij een groep van zes mensen). Voor individuele begeleiding betaalt u € 25,- per half uur. Extra begeleiding kan per keer betaald worden.

Groepstraining

Meerdere keren per week worden er in de fitnesszaal groepstrainingen gegeven. We bieden een algemene groepstraining en een buikspierkwartier. Als u een abonnement heeft bij Samen Fitness kunt u gratis aan deze groepstrainingen deelnemen. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

09.30-09.45
Buikspierkwartier

09.30-09.45
Buikspierkwartier

09.30-09.45 Buikspierkwartier

09.30-09.45
Buikspierkwartier

11.00-12.00
Groepstraining

14.00-15.00
Groepstraining


 
 

Onze Samen Fitness bewegingsagogen

 
  • Joyce Admiraal

  • Puck Klaver

  •