Werken en leren

Bij Woonzorggroep Samen werken zo'n 1600 mensen, die dagelijks klaar staan om de best mogelijke ouderenzorg te bieden. Daarnaast zijn bij ons vele vrijwilligers, leerlingen en stagiaires actief. Al deze mensen zijn voor ons zeer waardevol. Goed, voldoende en gemotiveerd personeel is belangrijk om goede zorg te verlenen.

Lees verder

Regelmatig zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers, leerlingen en stagiaires. Wil jij ons team komen versterken?

Snel naar het overzicht van de vacatures >

Opleidingsmogelijkheden

Woonzorggroep Samen is een erkend leerbedrijf. Wij bieden jonge mensen, herintreders en zij-instromers de mogelijkheid om een opleiding in de zorg te volgen. Daarnaast kunnen scholieren en studenten bij ons stage lopen. Niet alleen in de zorg, maar ook in bijvoorbeeld fysiotherapie, bedrijfsadministratie, facilitair, etc.

Doorgroeien doe je Samen

Leerlingen en stagiaires zijn voor ons erg belangrijk. Zij beschikken immers over de meest actuele kennis vanuit hun opleiding. Zo kunnen leerlingen en stagiaires ons team versterken. Daar tegenover kunnen onze leerlingen en stagiaires rekenen op goede begeleiding vanuit de beroepspraktijk. Ben jij een aanwinst voor ons team? Wij proberen goede leerlingen altijd te laten doorstromen naar een reguliere functie.

 
 

De dag van Jeanette Schmidt

 
 


"Ik werk bij Samen als teamleider Welzijn, Service en Diensten (WSD). Ik houd mij hier onder andere bezig met vrijwilligers. De vraag hoe Samen de samenwerking met vrijwilligers kan verstevigen, is bijvoorbeeld een belangrijke.

Ook de dagbesteding moet eigentijdser te werk gaan, om een aantrekkelijk product te blijven voor de verwijzers en gemeenten die dit financieren. Ik vind het boeiend om bij te dragen aan deze ontwikkelingen, om samen met anderen de kwaliteit van onze dienstverlening te verbeteren.”

 
 
 

Vacatures

 
 

Open sollicitatie

Zijn er op het moment geen vacatures of zit er geen passende vacature voor jou tussen? Dan nodigen wij je uit om een open sollicitatie te sturen. Je kunt je motivatiebrief en CV sturen naar solliciteren@woonzorggroepsamen.nl.

 
 

Werken en leren (BBL)

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een leerwerkplek bij Samen. Wij bieden de mogelijkheid aan om een BBL opleiding te volgen tot verzorgende IG. Als BBL leerling volg je een opleiding via de Beroeps Begeleidende Leerweg. Je krijgt een leerarbeidsovereenkomst aangeboden van 23, 28 of 32 uur. Afhankelijk van je leerarbeidsovereenkomst werk je gemiddeld 3 tot 5 dagen bij Samen. Daarnaast ga je 1 dag per week naar school om het beroep te leren en gemiddeld 10 avonden per jaar naar school om de algemene vakken zoals rekenen, Nederlands, Engels en loopbaan/burgerschap te volgen. Afhankelijk van je leerarbeidsovereenkomst krijg je een kleine tegemoetkoming van lesdag. Minimaal 2,5 uur en maximaal 4 uur. Dit wordt naar rato berekend. Je werkplek rouleert elk jaar, zodat je met verschillende kanten van de ouderenzorg in aanraking komt. We hebben verschillende locaties waar verschillende zorg geleverd wordt:

 • Langdurige zorg, voor cliënten die lichamelijke en psychische zorg nodig hebben
 • Revalidatie afdeling
 • Thuiszorg

 • Vanaf september 2018 gaan wij weer werven voor februari 2019


   
   

  Stages

  Scholieren en studenten kunnen bij ons stage lopen. Niet alleen in de zorg, maar ook in bijvoorbeeld fysiotherapie, bedrijfsadministratie, facilitair, etc.

  Op zoek naar een stage? Neem dan contact op met p&o@woonzorggroepsamen.nl. Vermeld daarbij je naam, geboortedatum, naam van de opleiding, periode van de stage, het aantal uur dat je stage wil komen lopen, het doel van je stage en op welke afdeling en/of locatie je graag wil stage lopen.

   
   

  Medewerkers

  Alle medewerkers van Samen hebben vanuit huis toegang tot het intranet (ISA) en de webmail.
  Klik op onderstaande links om naar ISA of je webmail te gaan. Je kunt inloggen met dezelfde gegevens als waarmee je op de Samen-computer inlogt.

  Intranet
  Webmail

  Samenspraak

  De Samenspraak is het personeelsblad van Woonzorggroep Samen. Het digitale magazine komt vier keer per jaar uit.

  Samenspraak januari 2017 - Samen naar de top
  Extra editie Samenspraak februari 2017 - Meerjarenbeleidsplan
  Samenspraak april 2017 - Samen voor elkaar
  SamenSpraak juli 2017 - Samen groeien
  SamenSpraak oktober 2017 - Samen voor de cliënt

  SamenSpraak januari 2018 - Samen leren

  SamenSpraak april 2018 - Samen stilstaan bij de bijzondere momenten


   
   

  Vakantiekrachten

  Ben jij op zoek naar vakantiewerk?

  Vind je het leuk om mensen te helpen, ben je zelfstandig, geduldig en kun je netjes werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Met vakantiewerk bij Samen, kun je:

  • iemand blij maken;
  • een berg werk verzetten;
  • geraakt worden door een levensverhaal;
  • nieuwe vrienden maken;
  • ervaring opdoen voor je cv;
  • sparen voor iets wat je al heel lang wilt;
  • ontdekken dat je samen veel meer kunt dan je dacht.

  Nieuwsgierig?

  Kom dan bij ons werken! Je kunt bijvoorbeeld helpen in de zorg of bij ons team Schoonmaak & Hygiëne.
  Meer informatie? Bel voor meer informatie naar: 0224 – 211 146 of klik op de vacature:

  Vakantiekrachten Helpende en Verzorgende 2018
  Vakantiekrachten Huishouding