Vacature vrijwilliger Kleinschalig Wonen

Uren: Variabel
Locatie(s): De Trambaan

Wij zoeken nieuwe vrijwilligers voor onze afdeling Kleinschalig Wonen.

Lees verder

Kleinschalig wonen
Binnen De Trambaan hebben we drie kleinschalige woongroepen voor mensen met dementie. Hier wonen 7 bewoners die een gezamenlijk huiskamer hebben waar van alles gebeurt. Medewerkers, familie en vrijwilligers zorgen er samen voor dat de bewoners een goede en plezierige dag hebben. Elke woongroep biedt de bewoners een vast dagritme en een herkenbare huiselijke sfeer. Er wordt samen gekookt en
sommige bewoners gaan onder begeleiding een rondje lopen of nemen deel aan de activiteiten.

We zoeken jou!
We zoeken enthousiaste nieuwe vrijwilligers die het team komen versterken. Hou je van lekker koken, wandelen, creatieve activiteiten of een spelletje? Al is het alleen maar een praatje waarmee je aandacht geeft aan de bewoners. De activiteiten vinden overdag plaats. Werktijden zijn in overleg te bepalen. We verwachten dat je 2 tot 4 uur per week/twee weken beschikbaar bent.

Wat krijg je ervoor terug?
Een leuk en enthousiast team van zorgmedewerkers, familie en vrijwilligers waarmee je gezamenlijk het plezier van de doelgroep vergroot. Samen zorgt voor een verzekering en vergoedt de eventuele reis- en onkosten. Wij werken met een proefperiode van één maand zodat je als vrijwilliger kan ervaren of het werk bij je past.

Aanmelden?
Lijkt het je leuk om echt wat te betekenen voor onze bewoners? Meld je dan aan bij Loes Schipper (l.schipper@woonzorggoepsamen.nl) of vul onderstaand contactformulier in. Loes zal je uitnodigen om kennis te maken en meer te vertellen over het vrijwilligerswerk op De Trambaan.

Solliciteer
Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om. Hoe? Dat leest u in ons privacy statement.
U heeft ons privacystatement gelezen en gaat akkoord.