Leden Cliëntenraad Revalidatie en Behandeldienst gezocht

Uren: 4 dagdelen per jaar

De Revalidatie en Behandeldienst van Woonzorggroep Samen zoekt enthousiaste, gedreven en kritische leden voor de cliëntenraad! Bent u proactief met affiniteit voor revalidatie en behandeling bij ouderen, bijvoorbeeld doordat u of uw naaste zelf ooit cliënt is geweest of omdat u werkzaam bent of bent geweest in de revalidatiezorg? Dan zijn wij op zoek naar u! Wij bieden u de mogelijkheid om de belangen van onze cliënten te behartigen en mee te denken over beleid en ontwikkeling.

Lees verder

De functie
Behartigen van de belangen van de cliënten van Woonzorggroep Samen op onderwerpen die van belang zijn voor revalidatie en behandeling. De belangrijkste taak voor de commissie is om te kijken of de zorg in de praktijk goed is. Krijgen cliënten wat ze nodig hebben? Houden medewerkers rekening met de gewoonten en wensen van cliënten, maar ook met de rol van de naasten? Is de zorg veilig?

Gespreksonderwerpen
  • Optimale kwaliteit van zorg
  • Ontwikkelingen in de zorg
  • Persoonsgerichte zorg en ondersteuning
  • Veiligheid
  • Leren en verbeteren van kwaliteit

We zoeken iemand die

  • Enthousiast is om zich in te zetten voor het verder ontwikkelen van de zorg vanuit het cliëntperspectief; Maatschappelijke belangstelling heeft, kennis en affiniteit met revalidatie en behandeling
  • Goede communicatieve en sociale vaardigheden heeft.
  • Gemotiveerd is om mede zorg te dragen voor een verdere professionalisering van de cliëntvertegenwoordiging binnen de revalidatie en behandeldienst van Woonzorggroep Samen.

Wij denken o.a. aan (oud)cliënten van Samen, familie, mantelzorgers, naasten van de cliënten, vrijwilligers, oud medewerkers van een behandeldienst of mensen die beroepsmatig betrokken zijn bij revalidatie en behandeling.

Een lid van de CR van R&B dient beschikbaar te zijn voor de gevraagde tijdsinvestering van ongeveer 4 dagdelen per jaar en is flexibel ten aanzien van eventuele extra overlegmomenten. Daarnaast is hij/zij niet werkzaam bij of in opdracht van Samen of bij één van de financiers van Samen (bijv. Zorgkantoor, zorgverzekeraar en gemeente). Het gaat om een onbezoldigde functie waarbij een onkostenvergoeding van toepassing is.

Reageren?

Heeft u interesse in deze functie? Reageer dan door contact op te nemen met Louke Flieringa, Medisch Manager, op 088-6194005 of l.flieringa@woonzorggroepsamen.nl.

Overige informatie
Woonzorggroep Samen hanteert een screeningsbeleid. Tijdens de screening kan Social Media, zoals LinkedIn geraadpleegd worden.

Solliciteer
Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om. Hoe? Dat leest u in ons privacy statement.
U heeft ons privacystatement gelezen en gaat akkoord.