Persoonsalarmering

U redt zich prima thuis en wilt nog van alles blijven doen. Maar als u toch wat onzeker bent, is het fijn als u in geval van nood direct hulp kunt inschakelen. Dat kan met persoonsalarmering van Samen.

Lees verder

Wat is persoonsalarmering?

Bij persoonsalarmering krijgt u een klein apparaatje dat u als een medaillon om kunt hangen. U heeft het alarm dus altijd binnen handbereik. Als u dringend hulp nodig heeft, kunt u met het apparaatje alarm slaan. Dit alarm werkt via een kastje in uw huis dat verbonden is met uw internetaansluiting.

Als u alarm slaat krijgt u direct een medewerker van Thuiszorg Samen aan de lijn. Of uw eigen familielid, dat is net wat u wilt. In overleg met u besluiten we of er iemand bij u langs moet komen. Zo bent u altijd verzekerd van professionele zorg. Een veilig gevoel!

“Ik hoop dat het nooit gebeurt. Maar als ik een keer val, heb ik een halsalarm om mijn nek. Dan kan ik gelijk alarmeren. Wel zo´n veilig gevoel.”

Meneer Reinders
 
 
 

Wat kost het?

U betaalt een vast bedrag in de maand voor de alarmering. De kosten hiervoor zijn €19,95 per maand. Als u alarmeert en er moet iemand langskomen, is de geboden hulp en zorg de eerste keer voor onze rekening. Vanaf de tweede keer wordt deze in rekening gebracht. Om de zorg vergoed te krijgen heeft u een indicatie van het CIZ (Centrum indicatiestelling zorg) nodig. Als u deze nog niet heeft, helpen wij u graag met het aanvragen hiervan.

Veelgestelde vragen
 
 

Aanvragen

Wilt u persoonsalarmering van Samen aanvragen? Neem dan contact met ons op via:

tel: 0224-211136
e-mail: klantenservice@woonzorggroepsamen.nl
Of vul onderstaande formulier in.


Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om. Hoe? Dat leest u in ons privacy statement.