Verse maaltijden, thuis bezorgd

Houdt u ook zo van een lekkere en verantwoorde maaltijd? Dan kunt u van de maaltijdservice van Wonen Plus Welzijn gebruikmaken. U heeft volop keuze uit allerlei gerechten en menu's. We houden rekening met uw dieetwensen, gebruiken alleen de beste ingrediënten en bezorgen alles koelvers bij u thuis. Onze koelverse maaltijden worden in de gemeenten Schagen en Hollands Kroon bezorgd.

Lees verder

Eet smakelijk en gezond

De maaltijden worden bij u thuis bezorgd door vrijwilligers van Wonen Plus Welzijn. Wij hechten veel waarde aan smaakvolle en gezonde maaltijden. Door het eten koelvers aan te leveren, kunt u zelf bepalen op welk moment u de maaltijd verwarmt en opeet. U hoeft het alleen maar even in de magnetron te verwarmen.

Koelverse maaltijden

De maaltijden worden volgens de richtlijnen Gezonde Voeding bereid door Voedingsdienst Samen, onderdeel van Woonzorggroep Samen. Na bereiding wordt het eten snel teruggekoeld, waardoor de smaak en voedingswaarden optimaal behouden blijven. U kunt de maaltijden na bezorging nog twee dagen in de koelkast bewaren.

À la carte

Iedere dag heeft u de keuze uit heerlijke, verse en seizoensgebonden gerechten en menu's. U bent vrij om hieruit uw eigen maaltijd samen te stellen. Van één, twee of drie gangen.

Zeven dagen per week

De maaltijden worden van maandag tot en met zaterdag bezorgd. Maaltijden voor de zondag, worden zaterdag bezorgd. De maaltijden worden in de ochtend bij u thuisbezorgd. U bepaalt zelf hoe vaak u een maaltijd wilt bestellen. En op welke dag(en).

 
 
 

Vriendelijke prijzen

Of u nu kiest voor alleen een hoofdgerecht of voor twee of drie gangen, wij hanteren vriendelijke prijzen. De prijzen zijn inclusief bezorgkosten. De betaling verloopt via een automatische afschrijving aan het einde van elke maand. U tekent hiervoor een machtiging. De exacte prijzen van onze maaltijden kunt u opvragen via het maaltijdservicepunt van Wonen Plus Welzijn, telefoonnummer 0224-273150.

 
 

Aanvragen

Heeft u al trek gekregen? Neem dan contact op met Wonen Plus Welzijn.

Tel: 0224-273140 of vul onderstaand aanvraagformulier in.


Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om. Hoe? Dat leest u in ons privacy statement.
U heeft ons privacystatement gelezen en gaat akkoord.