Training en voorlichting

Binnen Revalidatie- & Behandelcentrum Samen worden regelmatig trainingen en voorlichtingen georganiseerd. Denk hierbij aan een valpreventietraining of scootmobieltraining.

Lees verder

Valpreventietraining

Bij een valpreventietraining leert u een val te voorkomen, door te werken aan evenwicht, reactievermogen, spierkracht en conditie. En als u dan tóch valt, leert u hoe u dat het beste kunt doen. U leert góed te vallen (op een dikke mat) en u leert hoe u weer overeind kunt komen. We bespreken de valrisico's en werken aan eventuele valangst. Meer informatie over de valpreventietraining en bijbehorende kosten vindt u hier.

Scootmobieltraining

De wereld wordt een stuk groter met een scootmobiel. Even een boodschap doen, mensen opzoeken. Vrijheid! Toch hebben veel mensen vragen over gebruik, aanschaf, veiligheid... Met al die vragen kunt u bij ons terecht. En dankzij de scootmobieltraining kunt u straks echt veilig op pad. Klik hier voor meer informatie.

Gezond bewegen & afvallen

Fitter, gezonder en slanker? Met het programma ‘Gezond bewegen & afvallen’ werkt u aan een gezonde(re) levensstijl. Door de juiste combinatie van voeding en sporten wordt u niet alleen fitter, maar verliest u ook de overtollige kilo’s. En dat onder persoonlijke begeleiding. Klik hier voor meer informatie.