Logeren bij Samen

Net uit het ziekenhuis en wilt u nog wat aansterken? Is uw mantelzorger op vakantie? Komt familie van verder weg op bezoek? Of wilt u eens in één van onze locaties slapen? Kom dan logeren bij Samen! U bent van harte welkom.

Lees verder

Logeren bij Samen is een kort verblijf in een van onze locaties, met zorg binnen handbereik. De kamers zijn eenvoudig ingericht en voorzien van televisie, douche en toilet. U kunt gebruik maken van de faciliteiten van het huis, zoals het restaurant, de activiteiten die op de locatie georganiseerd worden of de kapsalon. Welke faciliteiten er zijn, is afhankelijk van de locatie.

Als u zorg nodig heeft, ontvangt u deze via Thuiszorg Samen. Heeft u een indicatie? Dan wordt de zorg vergoed. Particulier inkopen kan natuurlijk ook.

U kunt logeren bij Samen in de volgende locaties: De Bron, Schagen; De Trambaan, Nieuwe Niedorp; De Zandstee, 't Zand; Maria Mater, 't Veld; Kapellehof, Den Oever; Lelypark, Wieringerwerf en Noorderlicht, Hippolytushoef. De kamers zijn iedere dag van het jaar beschikbaar, ook op zon- en feestdagen.

Tarieven

De kosten voor een volledig verzorgd verblijf zijn, afhankelijk van type kamer en aantal personen:

De Bron € 40,00 per dag
De Trambaan € 40,00 per dag
De Zandstee € 40,00 per dag
Maria Mater €40,00 per dag
Kapellehof € 35,00 per dag
Lelypark € 40,00 per dag
Noorderlicht € 45,00 of € 40,00 per dag (afhankelijk van grootte appartement)